Bus naar Oeynhausen

Deze bestemming is momenteel niet beschikbaar.

Bekijk hieronder enkele suggesties.

image for unavailable city page


Ontdek alle bestemmingen

Comfort aan boord

Onze bussen zijn uitgerust met ruime, comfortabele zitplaatsen, een toilet, wifi en stopcontacten.
Services aan boord

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Bushaltes in Oeynhausen

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Bussen naar Oeynhausen

Goedkoop naar Oeynhausen met de bus

Met FlixBus is het goedkoop en makkelijk om naar Oeynhausen te reizen want 3 ritten worden aangeboden vanaf slechts 40,00 € afhankelijk van de vertrekstad en -tijd. Een ticket voor de bus naar Oeynhausen boek je makkelijk: je kunt online boeken, op de website of via de gratis FlixBus app. Tickets zijn ook verkrijgbaar in onze ticketshops of aan boord. Contant betalen is hier ook mogelijk. Vooraf boeken via onze app garandeert de laagste prijzen en tickets afdrukken is niet nodig. Laat je ticket gewoon op je telefoon zien, stap in, leun achterover en geniet van een comfortabele rit naar Oeynhausen!

Waarom reizen naar Oeynhausen met FlixBus

Je kunt reizen naar Oeynhausen vanuit 3 verschillende steden en als je nog verder wilt reizen zijn er evenveel bussen van Oeynhausen naar andere bestemmingen. Of je nu dicht of ver reist, de bus is altijd een duurzamere keuze dan veel andere vervoersmogelijkheden (per persoon/km). Reizen met de bus is duurzamer als met de auto of het vliegtuig en in sommige landen zelfs duurzamer dan reizen met de trein. Bovendien kun je met FlixBus je CO₂-uitstoot compenseren: klik op het vakje 'compensatie voor je reis' bij het boeken van je ticket en draag bij aan onze duurzaamheidsdoelen! Je kunt ter plaatse voor je ticket betalen bij een van onze servicebalies (contant betalen of met kaart), of boek via onze website of app en betaal veilig met creditcard, PayPal of Google Pay. Vervolgens kun je uitkijken naar onze service in de bus met gratis Wi-Fi, veel beenruimte, comfortabele stoelen en stopcontacten.

Service in de bus

Reserveer een zitplaats bij het boeken van je FlixBus ticket naar Oeynhausen online of in de app. Wil je rust en stilte of graag naast je vrienden zitten? FlixBus heeft voor iedereen de geschikte zitplaats. Kies een klassieke stoel of stoel met tafeltje voor extra ruimte om te werken of relaxen. Reserveer een panoramastoel vooraan in de bus voor een prachtig uitzicht of reserveer de extra stoel naast je en geniet van extra ruimte. Je hoeft je geen zorgen te maken over wat je moet inpakken als je met FlixBus reist. Per ticket zijn er namelijk één stuk ruimbagage en één stuk handbagage inbegrepen. Zodra je bagage in het bagageruim zit, kun je op je comfortabele stoel gaan zitten en gebruikmaken van onze service in de bus, met o.a. gratis Wi-Fi. Al onze bussen zijn ook voorzien van toiletten en stopcontacten dus je kunt achterover leunen en van de reis genieten.


De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid