Bus naar Keulen

Recente updates!

Vind alle actuele informatie over onze diensten en netwerk.
Lees meer

Veiligheidsmaatregelen

Om het reizen veilig en comfortabel te maken, zorgen we voor hoge hygiënenormen.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Keulen

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Leverkusen (Station Mitte)

Keulen Bonn Airport

Keulen Oost (Bergisch Gladbach, Refrath)

Ontdek alle bestemmingen

Bekijk de kaart
Keulen: Snelle informatie
Direct bereikbare steden

216

Aantal bushaltes

3

Land

Duitsland

Milieuvriendelijk reizen?

Ja

Goedkoop naar Keulen? Bereid je alvast voor!

Algemene informatie over je busreis naar Keulen

Ga je met de bus naar Keulen, dan reis je naar een hippe metropool aan de Rijn. Deze stad biedt de perfecte balans tussen traditie en moderniteit. Het historische stadscentrum, de oevers van de Rijn, de kathedraal, talloze musea en ontelbare restaurants wachten op je in Duitslands oudste stad. In je vrije tijd haal je hier je hart op: spring op de fiets voor een tocht langs de Rijn of in een van de parken, of bezoek een van de zwembaden. De stad staat bekend om haar uitstekende gastvriendelijkheid en open atmosfeer, perfect om jouw busreis naar Keulen tot een succes te maken. Is Keulen niet genoeg, dan reis je vanuit deze hub met de FlixBus nog naar talloze andere Europe bestemmingen!

Bezienswaardigheden in Keulen

De Dom van Keulen is hét symbool van deze bestemming, en het pronkstuk van de historische binnenstad. Echte charme vind je echter in de vele straatjes, die stuk voor stuk volgepakt zijn met de leukste winkels, restaurants en café’s. Hier krijg je het waarschijnlijk kleinste (en goedkoopste) biertje in heel Duitsland: Kölsch. Ben je met de bus naar Keulen gekomen om wat meer over de geschiedenis te leren, dan kun je een bezoek brengen aan de overblijfselen van de Romeinse nederzetting. Koppels maken liever een romantische wandeling over de Hohenzollernbrücke, bekend om de traditie waar geliefden hun band vastleggen door een hangslot aan de brug te bevestigen.

In het hart van de stad vind je het Museum Ludwig, een van de voornaamste tentoonstellingslocaties van Duitsland. Dit post-moderne gebouw zie je al van ver weg en ligt direct aan de Rijn. Het uitzicht over de rivier is trouwens prachtig en moet je ervaren hebben voordat je busreis Keulen voorbij is!
Een andere populaire bestemming in Keulen is het Schokoladenmuseum, waar je alles kunt leren over deze lekkernij, en daarnaast ook veel mag proeven.

Goedkoop naar Keulen? Dit moet je nog weten!

Der Fastelovend ist das größte rheinische Volksfest. Bei Musik, Büttenrednern und Bützchen werden am Rosenmontag und Veilchendienstag die Karnevalsumzüge zelebriert. Während der kölsche Rosenmontagszug rund eine Million Besucher in die engen Gassen lockt, werden am Veilchendienstag die Umzüge in den restlichen Vierteln weitergeführt. Am Aschermittwoch ist der jecke Trubel am Rhein dann traditionsgemäß auch wieder vorbei. Im Stadtteil Deutz liegt die Lanxess Arena, eine der größten Veranstaltungshallen Europas. Von sportlichen Großereignissen bis zu Auftritten echter Weltstars, hier erlebt man täglich echte Highlights, die eine Busreise nach Köln lohnenswert machen. FlixBus ermöglicht es Reisenden preiswert und unkompliziert für ein Konzert nach Köln zu reisen und sich später stressfrei wieder mit dem Bus von Köln nach Hause fahren zu lassen.


De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid