Als je deze website niet kunt openen, bel dan naar de +31 (0) 858 881 843 of gebruik de Google Assistent-app van FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Nachtbus - slapend reizen door Europa

Het nachtbusnet van FlixBus

Onze nachtbus rijdt dagelijks naar verschillende Europese steden. Het enige wat je hoeft te doen om zorgeloos op je bestemming aan te komen, is instappen en FlixBus doet de rest.  Sluit je ogen in Amsterdam en doe ze open in Praag! ’s Nachts is er minder verkeer  en verloop jouw rit nog sneller dan overdag. 

Het allermooiste is nog: voor een plaats op deze bus hoef je niet eens vroeger te boeken! Heb je besloten om nog een last minute te boeken? No problemo! Je kunt je buskaartje op de bus kopen bij de chauffeur als er nog vrije plaatsen zijn. Maar uiteraard hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper je ticket voor dezelfde kwaliteit.
 

Ook tijdens de nachtritten garandeert FlixBus de beste service: extra beenruimte, verstelbare rugleuning, stopcontacten én gratis Wi-Fi. Zo kom je zeker uitgeslapen aan op je bestemming. Om op het hoogte te blijven van de snelle uitbreiding van ons busnetwerk is het het beste om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd up to date !

Daarboven op is reizen met FlixBus het bewezen energiezuinigste alternatief voor het vliegtuig en de auto! Op dit moment werken wij hard aan het opbouwen van een volledige electrische busvloot uitgerust met zonnepanelen zodat wij in 2030 volledig CO2 neutraal kunnen zijn. Tot dat moment aangebroken is kan je je uitstoot met ons compenseren via ons transparante concept Atmosfair!

Onze nachtbus reist door heel Europa

Hieronder vind je een selectie van de populairste busroutes in ons nachtbusnetwerk:

Eiffeltoren bij zonsondergang
Met de nachtbus van Amsterdam naar Parijs.
Het Louvre in Parijs laat op de avond
Met de nachtbus van Utrecht naar Parijs.
Quartier La Défense in Parijs
Met de nachtbus van Rotterdam naar Parijs.
Stadspanorama van Berlijn
Met de nachtbus van Amsterdam naar Berlijn.
Afbeelding van Alexanderplatz in Berlijn
Met de nachtbus van Groningen naar Berlijn.
Brandenburger Tor in Berlijn met vuurwerk
Met de nachtbus van Nijmegen naar Berlijn.
Stadsaanzicht van Hamburg
Met de nachtbus van Groningen naar Hamburg.
Plein in Bremen
Met de nachtbus van Groningen naar Bremen.
Siegestor in München na zonsondergang
Met de nachtbus van Nijmegen naar München.

Boek nu jouw nachtbus