You are here

Service in de Bus

Onze langeafstandsbus garandeert je de beste service. Je krijgt in de FlixBus gratis Wi-Fi met LTE-snelheid, extra beenruimte, voordelige snacks en drankjes, voldoende stopcontacten voor je elektrische apparaten en veel ruimte voor je bagage. 

Icoon voor 4G internet
Unsere Fernbusse bieten Dir viel Beinfreiheit
In onze bussen koop je tegen voordelige prijzen snacks en drankjes

Snacks & Drinks

In de FlixBus word je altijd uitstekend verzorgd: Aan boord kun je gunstig geprijsde snacks en dranken kopen. Deze producten zijn te koop bij de chauffeur.

Stopcontacten aan boord

Stopcontacten

Wil je internetten, chatten of op je laptop werken maar is de batterij leeg? Geen probleem! Ga gewoon naar het symbool met het stopcontact of vraag de chauffeur waar je de stopcontacten kunt vinden in onze FlixBus**.

Toiletten aan boord van de FlixBus

Toilet

Duurt het nog even tot je op de plaats van bestemming bent aangekomen? Dat is geen reden om nerveus te worden! Aan boord van al onze bussen bevindt zich een toilet.

Bagage meenemen in onze bussen

Bagage

Onze bussen bieden je ook genoeg plaats voor je bagage. Bewaar je bagage in het bagagevak en leun ontspannen achterover. Onze chauffeur helpt je natuurlijk met het plaatsen van je bagage in het bagageruim.
Meer informatie over bagage vind je in het Bagagebeleid.

FlixBus FAQs

Veelgestelde vragen

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je veel antwoorden. Mochten er vragen onbeantwoord blijven, bel ons dan op onze service-hotline +49 (0)30 300 137 300*** of vul gewoon ons contactformulier in.

* Wi-Fi alleen mogelijk op busroutes van FlixBus. Behalve op routes naar Praag, Pilsen, St. Gallen, Zürich en luchthaven Hahn; de overschakeling naar LTE in de bus is in volle gang. Binnenkort is deze dienst overal beschikbaar: De internetsnelheid is afhankelijk van de dekking van het mobiele netwerk van onze aanbieder.
** In veel bussen van FlixBus zijn stopcontacten bij de zitplaatsen beschikbaar. Alle andere bussen worden de komende maanden van stopcontacten voorzien.
***(Lokale gesprekken via het Duitse vaste telefoonnetwerk. De tarieven kunnen verschillen voor gesprekken met mobiele telefoons.)
**** Momenteel kun je met al je vragen terecht bij onze klantenservice in het Duits en Engels.