Als je deze website niet kunt openen, bel dan naar de +31 (0) 858 881 843 of gebruik de Google Assistent-app van FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Boeking beheren

Toiletten aan boord van de FlixBus

Annulering

Ik wil geen gebruik meer maken van mijn geboekte reis. Tot wanneer kan ik mijn boeking annuleren?

Je kunt je boeking annuleren tot 15 minuten voor vertrek.

Moet ik een vergoeding betalen als ik annuleer?

Een reis annuleren is gratis tot 30 dagen voor vertrek. Daarna kunnen we annuleringskosten in rekening brengen. Na het annuleren van je boeking, wordt er een voucher gegenereerd die 12 maanden geldig is. De waarde van deze voucher is gelijk aan de ticketprijs, minus eventuele annuleringskosten.

FlixBus heeft mijn rit geannuleerd vanwege operationele wijzigingen: We doen er alles aan om operationele wijzigingen te voorkomen. Als FlixBus je rit moet annuleren, brengen we je hiervan op de hoogte. Wij betalen het bedrag voor je geannuleerde rit terug en vergoeden de ticketprijs volledig volgens onze Algemene voorwaarden.

Klik op Annuleer mijn boeking om onze beschikbare online restitutiemethoden te bekijken.

Tickets kunnen bij ons zonder probleem omgeboekt worden

Wijzigen

Je kunt de volgende informatie in je boeking wijzigen:

  • Je vertrekplaats of bestemming*
  • Passagiersnaam
  • Telefoonnummer
  • Extra stuk(s) bagage

*Als je de vertrektijd of bestemming wilt wijzigen, moet je eerst het deel van de reis annuleren dat je wilt wijzigen. Daarna ontvang je een voucher ter waarde van het ticket minus eventuele annuleringskosten. Je kunt deze voucher vervolgens gebruiken om een nieuwe reis te boeken (door het vouchernummer in het voorziene veld in te voeren en op "Inwisselen" te klikken). Deze voucher is 12 maanden geldig.

Tot wanneer kan ik mijn boeking wijzigen?

Je kunt je boeking wijzigen tot 15 minuten voor vertrek.

Zijn er extra kosten als ik mijn boeking wijzig?

Kleine typfouten kunnen gratis worden gecorrigeerd.*  Je kunt ook de naam van de passagier wijzigen. Dit is doorgaans gratis. Echter, als de rit duurder is dan op de oorspronkelijke dag van de boeking, moet je het verschil betalen tussen de prijs van de boeking en de nieuwe ticketprijs.

Als je de vertrektijd of bestemming wilt wijzigen, zijn de annuleringsregels van toepassing. Als je je reis minder dan 30 dagen voor vertrek wijzigt, worden er annuleringskosten afgetrokken van de voucherwaarde.

Als je extra bagage wilt boeken nadat je je ticket hebt gekocht, zijn er kosten aan verbonden. Gedetailleerde informatie over de vergoeding vind je hier. Je kunt één stuk extra bagage per persoon toevoegen.

*Typfouten die niet snel kunnen worden gewijzigd, worden mogelijk beschouwd als een naamswijziging. Hiervoor gelden toepasselijke kosten.

Waar kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen?