Als je deze website niet kunt openen, bel dan naar de +31 (0) 858 881 843 of gebruik de Google Assistent-app van FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Boeking beheren

Toiletten aan boord van de FlixBus

Annulering

Tot wanneer kan ik mijn boeking annuleren?

Je kunt je boeking annuleren tot 15 minuten voor vertrek.

Moet ik een vergoeding betalen als ik annuleer?

Een reis annuleren is gratis tot 30 dagen voor vertrek. Daarna kunnen we annuleringskosten in rekening brengen. Na het annuleren van je boeking, wordt er een voucher gegenereerd die 12 maanden geldig is. De waarde van deze voucher is gelijk aan de ticketprijs, minus eventuele annuleringskosten.

Annulering naar aanleiding van Covid-19 operationele wijzigingen: Als jouw rit geannuleerd wordt vanwege Covid-19, zullen we de geannuleerde reis vergoeden in de vorm van een tegoedbon met de volledige waarde van de ticketprijs, zoals beschreven in onze Algemene (boekings)voorwaarden.
Tickets kunnen bij ons zonder probleem omgeboekt worden

Wijzigen

Je kunt de volgende informatie in je boeking wijzigen:

  • Je vertrekplaats of bestemming*
  • Passagiersnaam
  • Telefoonnummer

*Als je de vertrektijd of bestemming wilt wijzigen, moet je eerst het deel van de reis annuleren dat je wilt wijzigen. Daarna ontvang je een voucher ter waarde van het ticket minus eventuele annuleringskosten. Je kunt deze voucher vervolgens gebruiken om een nieuwe reis te boeken (door het vouchernummer in het voorziene veld in te voeren en op "Inwisselen" te klikken). Deze voucher is 12 maanden geldig.

Tot wanneer kan ik mijn boeking wijzigen?

Je kunt je boeking wijzigen tot 15 minuten voor vertrek.

Zijn er extra kosten als ik mijn boeking wijzig?

Er zijn geen extra kosten als je je contactinformatie wijzigt. Een passagiersnaam wijzigen is ook gratis, maar het prijsverschil wordt wel in rekening gebracht als de ticketprijs is gestegen sinds je boeking.

Als je de vertrektijd of bestemming wilt wijzigen, zijn de annuleringsregels van toepassing. Als je je reis minder dan 30 dagen voor vertrek wijzigt, worden er annuleringskosten afgetrokken van de voucherwaarde.

Waar kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen?