Bus naar Dusseldorf

Recente updates!

Vind alle actuele informatie over onze diensten en netwerk.
Lees meer

Veiligheidsmaatregelen

Om het reizen veilig en comfortabel te maken, zorgen we voor hoge hygiënenormen.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Dusseldorf

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Dusseldorf (Station, Bushalte)

Ontdek alle bestemmingen

Bekijk de kaart
Dusseldorf: Snelle informatie
Direct bereikbare steden

215

Aantal bushaltes

1

Land

Duitsland

Milieuvriendelijk reizen?

Ja

Goedkoop naar Dusseldorf? Bereid je alvast voor!

Algemene informatie over je busreis naar Dusseldorf

In de hoofdstad van Noordrijn-Westfalen is verveling een onbekend begrip. Dusseldorf – met haar talloze mogelijkheden – biedt iets voor iedere smaak: een tour door het parlement (Landtag), een bezoek aan een wedstrijd van Fortuna Düsseldorf of een bezoek aan de ongelooflijk mooie Rheinuferpromenade. Hier kun je – natuurlijk afhankelijk van het weer – een boottocht boeken en zo de oevers van de Rijn ontdekken. Ook is er aan de rivier een mooi strand waar je dat échte zomerse gevoel krijgt zodra de zon schijnt. Busreizen naar Dusseldorf zijn in het bijzonder populair onder mensen die graag spontane trips boeken en zonder gedetailleerd plan een stad ontdekken. Wanneer je aankomt in Königstraße, loop dan in eerste instantie gewoon de menigte achterna. Op deze manier land je automatisch in het stadscentrum waar je goed kunt winkelen. Hier zie je dan ook direct de prijswinnende Dusseldorfse manier van leven.

In deze stad vind je trouwens ook een luchthaven, dus wil je graag verder weg, dan is een bus naar Dusseldorf de perfecte eerste schakel in je reis: je hoeft je geen zorgen te maken over parkeren en de extra kosten die dat met zich meebrengt!

Bezienswaardigheden in Dusseldorf

Kom je met de bus Dusseldorf in, dan geniet je al van het mooie stadsaanzicht. Eenmaal uitgestapt begint dan het échte bezichtigen. Wat dacht je van populaire attracties zoals de Andreaskirche of de gotische stijl van de Sint-Lambertuskerk. Architectuurliefhebbers ontdekken de spannende stijl van de gebouwen in de hippe Media Port, waar je een wandeling door de beroemde Königsallee niet mag missen.

Dusseldorf: Cultuur & Geschiedenis

Je hoeft geen voetbalfan te zijn om een busreis naar Dusseldorf te maken. Culturele evenementen liggen in deze stad constant op de loer. De werelden van de kunst en architectuur genieten hier een uitstekende reputatie, en terecht. Het traditionele Düsseldorf theater stamt uit de 16e eeuw, toen de eerste voorstellingen plaatsvonden. Vandaag de dag kun je nog steeds naar dit theater, waar je de mooiste theaterstukken en musicals kunt zien.

Of het nu de kunstcollectie van Noordrijn-Westfalen, het Museum Kunstpalast of het Hetjens Museum is – in Dusseldorf hoeven cultuurliefhebbers zich niet te vervelen.

Nachtleven in Dusseldorf

Reizigers hebben in Dusseldorf gedurende de avonduren de tijd van hun leven. Het bekende Old Town is de perfecte locatie om een ware pub crawl te proberen; niet voor niets staat deze plek bekend als de langste bar ter wereld. Het populairste en bekendste zijn de aparte Altbier café’s, de Füchsen Brouwerij en de Schumacher Brouwerij – voor echte bierliefhebbers een busreis naar Dusseldorf waard. Daarnaast vind je natuurlijk nog een brede selectie aan bars en restaurants, altijd op loopafstand. Dus wil je met je vrienden feesten in Dusseldorf, dan is dit de plek voor jou.

Tegenwoordig kun je kiezen uit twee uitgaanscentra: het oude stadscentrum Old Town hebben we al uitgelicht. De tweede mogelijkheid is de Media Port, waar veel clubs een podium bieden aan bekende artiesten.

Goedkoop naar Dusseldorf? Dit moet je nog weten!

Die unzähligen Einkaufsstraßen in Düsseldorf laden zu groß angelegten Shopping-Touren ein. So zählt zum Beispiel die Flinger Strasse zu den Top 10 der meistbesuchten Einkaufsstraßen in Deutschland. Bei einem Passantenaufkommen von mehr als 10.150 Personen in der Stunde kann man sich vorstellen, warum so viele Menschen in Düsseldorf einkaufen wollen. Viele Einkaufsmeilen, die der günstigen bis mittlerer Preiskategorie zuzuordnen sind, machen es Touristen schon fast unmöglich kein preiswertes Schnäppchen zu machen. Das Erste war immerhin schon die Fahrt mit dem Bus. Denn wer sich für eine Busreise nach Düsseldorf entscheidet, der spart dabei nicht nur Zeit und Geld, sondern kommt auch noch ganz entspannt und sicher an.

De omgeving van Dusseldorf

Das bekannteste sportliche Aushängeschild der Stadt dürfte wohl der Traditionsverein Fortuna Düsseldorf sein. Nicht nur Fußballfreunde schauen gerne mal in die Esprit Arena auf ein Spiel vorbei. Zudem ist die Esprit Arena auch eine große Multifunktionshalle, in der auch regelmäßig Veranstaltungen und Konzerte stattfinden, die möglicherweise auch Dein Anlass für eine Busreise nach Düsseldorf sind.


De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid