Bus naar Arnhem

Comfort aan boord

Onze bussen zijn uitgerust met ruime, comfortabele zitplaatsen, een toilet, wifi en stopcontacten.
Services aan boord

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Ga naar


Bushaltes in Arnhem

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

FlixBus biedt voordelige busreizen naar Arnhem, met prijzen al vanaf 4,00 €, afhankelijk van je vertrekhalte.
Met de FlixBus naar Arnhem gaan is makkelijk met verbindingen vanaf 46 verschillende steden. Geniet tijdens je busrit naar Arnhem van extra beenruimte, stopcontacten en toiletten. De meeste bussen bieden ook gratis Wi-Fi aan. Vergeet je oplader dus niet zodat je je telefoon kunt opladen met onze stopcontacten aan boord. Reis met onze nachtbussen en bespaar op accommodatie.
Een busticket kopen naar Arnhem is eenvoudig. Het makkelijkste is je ticket online boeken op de website of de gratis FlixBus-app. Daar vind je ook de beste deals. Voor je busrit naar Arnhem kun je ook een zitplaats reserveren, op basis van beschikbaarheid. Je hebt keuze uit verschillende soorten stoelen, zoals panorama-, tafel- en bedstoelen. FlixBus accepteert verschillende betaalmethoden, zoals creditcards, PayPal, Google Pay en Apple Pay zodat je je busticket naar Arnhem eenvoudig en veilig kunt betalen. Selecteer je favoriete betaalmethode bij het afrekenen. Je hebt ook de optie om je CO2-uitstoot te compenseren wanneer je je busticket bij FlixBus boekt.
Om je busticket naar Arnhem te gebruiken, laat je gewoon de QR-code uit de e-mailbevestiging of op je FlixBus-app zien aan de chauffeur. Je ticket afdrukken hoeft niet!
er is één bushalte in Arnhem. De locatie vind je op de kaart op deze pagina.
Ja, alle bussen van FlixBus naar Arnhem zijn geschikt voor passagiers met beperkte mobiliteit. We streven ernaar om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor passagiers met een handicap of beperkte mobiliteit. Hulpdieren zijn toegestaan aan boord van alle bussen van FlixBus die reizen naar Arnhem. Het vervoer van (opvouwbare) rolstoelen, loophulpmiddelen en andere mobiliteitshulpmiddelen is gratis.
Ja, kinderen onder de 15 hebben recht op een gereduceerd tarief voor ritten naar Arnhem. Wij berekenen het goedkoopste tarief voor jou, op basis van alle beschikbare kortingen. Als de totale prijs met korting lager is dan het kindertarief, geldt ook die lagere prijs voor kinderen. Ga voor meer informatie naar ons beleid voor reizen met kinderen en check wanneer een kinderzitje vereist is. Opvouwbare kinderwagens mogen gratis mee in de bus naar Arnhem.
Je hoeft je geen zorgen te maken over je bagage als je met FlixBus naar Arnhem gaat. Per ticket mag je GRATIS één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) en één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) meenemen. Ga naar deze pagina voor meer informatie over extra of speciale bagage. Veel van onze bussen hebben ook fietsendragers en/of speciale fietshoezen zodat je je fiets kunt meenemen. Ga naar deze link voor meer informatie over je fiets meenemen naar Arnhem en check deze link voor de prijzen van fietsvervoer.

Goedkoop naar Arnhem? Bereid je alvast voor!

Algemene informatie over je busreis naar Arnhem

Kom met de bus Arnhem bezoeken en ontdek de hoofdstad van Gelderland. Met haar ruim 154.000 inwoners en unieke geschiedenis is dit Haagje van het Oosten zeer zeker het bekijken waard. Hier vind je o.a. het bekende Nederlands Openluchtmuseum, Burgers’ Zoo en een van Nederlands meest indrukwekkende natuurgebieden: De Hoge Veluwe.

Bezienswaardigheden in Arnhem

In de omgeving van Arnhem is ontzettend veel te doen, maar de stad zelf biedt ook veel. Als voormalige trekpleister voor rijke Hagenaars vind je in de binnenstad veel indrukwekkende, historische architectuur. Musea zijn hier ook overvloedig aanwezig. Heeft dit je interesse, bezoek dan in ieder geval het Museum Arnhem – gespecialiseerd in moderne, hedendaagse en toegepaste kunst – en leer alles over Nederlands koloniale geschiedenis in Museum Bronbeek.

Iets buiten de stad vind je een van de mooiste dierentuinen van Nederland – Burgers’ Zoo - en werp je een blik in het historische Nederland in het Nederlands Openluchtmuseum. De wandelaars en fietsers die met de bus naar Arnhem komen halen hun hart op in de prachtige natuur van De Hoge Veluwe.

Arnhem: Cultuur & Geschiedenis

Arnhem is al sinds 1233 een stad en sinds 1543 de belangrijkste stad van Gelderland. De stad staat vooral bekend om haar vele parken en deftige architectuur. Dit tweede kwam voort uit het feit dat veel rijke burgers uit Den Haag buitenhuizen in de bossen van Arnhem bouwden. Ook kwamen veel voormalige Indiëgangers richting Arnhem, om van hun in het Oosten vergaarde fortuin te genieten. Deze Haagse invloeden merkt men vandaag de dag vooral nog in het accent dat gebruikt wordt in bepaalde Arnhemse wijken. De spreekwijze is heel anders dan wat normaal het geval is in Gelderland.

Zoals veel steden was Arnhem helaas ook het slachtoffer van bombardementen in de Tweede Wereldoorlog. De nagenoeg verwoeste binnenstad is echter na de oorlog zeer goed gerestaureerd en gerenoveerd, waardoor we tegenwoordig tóch van de mooie architectuur kunnen genieten.

Nachtleven in Arnhem

Als hoofdstad van de provincie is Arnhem ook voor het nachtleven een busreis waard. De beste muziek hoor je in poppodium Luxor Live of in het voetbalstation GelreDome. Lekker dineren, lunchen en borrelen doe je bij leuke tentjes zoals VANNU en Dudok en de kroegtijgers trekken ‘s avonds laat richting de Korenmarkt om te feesten in 5th Avenue, Freaky Piano Bar en Aspen Valley.

Bussen van en naar Arnhem

Vind goedkope bustickets van en naar Arnhem

Op zoek naar goedkope tickets van of naar Arnhem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben bussen naar Arnhem en tickets zijn al beschikbaar vanaf 4,00 €. Bespaar nog meer als je vroeg boekt. er is 1 bushalte in Arnhem die bereikbaar is vanaf 46 steden. Check het netwerk van FlixBus voor de dichtstbijzijnde halte in je buurt.

Waarom reizen naar Arnhem met FlixBus

FlixBus combineert voordelig reizen met comfort zodat passagiers van een unieke reiservaring kunnen genieten. Reis comfortabel van of naar Arnhem en geniet van onze faciliteiten aan boord, zoals gratis Wi-Fi en stopcontacten. Je kunt je favoriete stoel selecteren tijdens het boeken en per ticket mag je één stuk handbagage en één stuk ruimbagage meenemen.

Hoe koop je een busticket van of naar Arnhem

Een busticket kopen bij FlixBus is eenvoudig: op onze website of gratis FlixBus-app boek je een rit in slechts een paar klikken. Als je een busticket van of naar Arnhem online koopt, kun je veilig online betalen met creditcard, Paypal, Google en Apple Pay. Je kunt ook contant betalen op sommige routes of bij een van onze verkooppunten.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid