Bus van Dortmund naar Arnhem

vanaf 12,49 €

Comfort aan boord

Onze bussen zijn uitgerust met ruime, comfortabele zitplaatsen, een toilet, wifi en stopcontacten.
Services aan boord

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Ga naar


Bushaltes in Dortmund

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

De busroute van Dortmund naar Arnhem is 156 km. Met FlixBus reis je van Dortmund naar Arnhem in 2 uur 40 minuten. De snelste verbinding op deze route heeft 4 halte(s). Bussen van FlixBus die van Dortmund naar Arnhem rijden, bieden extra beenruimte, persoonlijke stopcontacten en toiletten. De meeste bussen hebben ook gratis Wi-Fi. Bij het boeken van je bus naar Arnhem kun je ook een zitplaats reserveren, op basis van beschikbaarheid. Kies uit verschillende soorten stoelen, zoals panorama-, tafel- en bedstoelen. Reizen met de bus van Dortmund naar Arnhem is een van de meest milieuvriendelijke opties die er is. Busreizen verminderen de uitstoot van het verkeer en als je reist met FlixBus heb je de mogelijkheid om je persoonlijke CO2-uitstoot te compenseren. Tik hiervoor het vakje 'Compensatie voor je reis' aan wanneer je je ticket boekt.
Je kunt al van Dortmund naar Arnhem reizen voor slechts 12,49 €. Als je doordeweeks en buiten de piekuren reist met FlixBus, profiteer je van de beste prijzen. Koop je busticket van Dortmund naar Arnhem makkelijk op onze website of app. Er zijn verschillende beveiligde betaalmethoden beschikbaar om je busticket van Dortmund naar Arnhem te kopen. Je kunt o.a. betalen met kaart, PayPal en Google Pay. Bij het afrekenen krijg je een overzicht van alle mogelijke betaalopties voor jouw rit. Als je problemen ondervindt met de betaling, ga dan naar onze hulppagina over problemen met betalingen. Aan boord of bij een van onze verkooppunten kunnen bustickets ook contant worden betaald.
Passagiers die reizen van Dortmund naar Arnhem kunnen één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) en één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) gratis meenemen. Wil je extra of speciale bagage meenemen? Ga dan naar deze pagina om je opties te bekijken. Je kunt ook je fiets van Dortmund naar Arnhem meenemen met FlixBus, op basis van beschikbaarheid. Meer informatie over de prijzen voor fietsvervoer.
De prijs van een busticket voor kinderen van Dortmund naar Arnhem hangt af van de leeftijd en wanneer er wordt geboekt. Kinderen onder de 15 jaar hebben recht op korting op het normale volwassenentarief. We berekenen de laagste prijs voor jou wanneer je boekt, op basis van de beschikbare tarieven en kortingen. Als de prijs met korting lager is dan het tarief voor kinderen, betalen alle passagiers dezelfde lage prijs. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van ons beleid voor reizen met kinderen en de vereiste kinderzitjes. Kinderwagens en opvouwbare buggy's (breedte + lengte + hoogte = max. 240 cm) mogen gratis mee in de bagageruimte van de bus.
De laatste rit met FlixBus van Dortmund naar Arnhem vertrekt om 06:20.
er is één bushalte in Dortmund; Dortmund (Centraal Station, Bushalte). In Arnhem er is één bushalte; Arnhem Centraal Station (Sonsbeekzijde) Je kunt de locatie van de FlixBus-haltes vinden op de kaart op deze pagina.
Nee, je ticket afdrukken is in principe niet nodig voor je reis van Dortmund naar Arnhem. Het is genoeg om je ticket op je smartphone of tablet aan de chauffeur te laten zien bij het instappen. Voor de zekerheid raden we echter wel aan om je ticket af te drukken.
Ja, alle bussen van FlixBus van Dortmund naar Arnhem zijn geschikt voor passagiers met beperkte mobiliteit. We streven ernaar om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor passagiers met een handicap of beperkte mobiliteit. Hulpdieren zijn toegestaan aan boord van alle bussen van FlixBus die reizen van Dortmund naar Arnhem. Het vervoer van rolstoelen, opvouwbare rolstoelen, loophulpmiddelen en andere mobiliteitshulpmiddelen is gratis.
De eerste rit met FlixBus van Dortmund naar Arnhem vertrekt om 06:10.
Als je van Dortmund naar Arnhem reist, kun je de locatie van je bus live volgen via onze actuele route-informatie. Selecteer de bushalte om de aankomsttijd te controleren. Je kunt ook zien waar je bus is en of er vertragingen zijn op de route.

Op zoek naar bustickets van Dortmund naar Arnhem?

Zoek niet verder, hier heb je alle belangrijke informatie voor je busreis! De rit van Dortmund naar Arnhem duurt ongeveer 2 uur 40 minuten en is al beschikbaar vanaf 12,49 €. De eerste bus vertrekt om 06:10 en de laatste bus vertrekt om 06:20. FlixBus heeft dagelijks ritten tussen Dortmund en Arnhem. Reizen met FlixBus betekent ook gratis Wi-Fi, stopcontacten en een gegarandeerde zitplaats.

Hoe koop je een busticket van Dortmund naar Arnhem

Een busticket boeken is heel simpel: op onze website of gratis app boek je een rit in een paar klikken. Als je online een busticket koopt van Dortmund naar Arnhem, kun je veilig online betalen met creditcard, Paypal, Google en Apple Pay. Je kunt ook contant betalen op sommige routes of bij een van onze verkooppunten.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid