Bus naar Crookston, MN

Comfort aan boord

Onze bussen zijn uitgerust met ruime, comfortabele zitplaatsen, een toilet, wifi en stopcontacten.
Services aan boord

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Ga naar


Bushaltes in Crookston, MN

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

FlixBus biedt voordelige busreizen naar Crookston, met prijzen al vanaf 109,90 €, afhankelijk van je vertrekhalte.
Met de FlixBus naar Crookston gaan is makkelijk met verbindingen vanaf 17 verschillende steden. Geniet tijdens je busrit naar Crookston van extra beenruimte, stopcontacten en toiletten. De meeste bussen bieden ook gratis Wi-Fi aan. Vergeet je oplader dus niet zodat je je telefoon kunt opladen met onze stopcontacten aan boord. Reis met onze nachtbussen en bespaar op accommodatie.
Een busticket kopen naar Crookston is eenvoudig. Het makkelijkste is je ticket online boeken op de website of de gratis FlixBus-app. Daar vind je ook de beste deals. Voor je busrit naar Crookston kun je ook een zitplaats reserveren, op basis van beschikbaarheid. Je hebt keuze uit verschillende soorten stoelen, zoals panorama-, tafel- en bedstoelen. FlixBus accepteert verschillende betaalmethoden, zoals creditcards, PayPal, Google Pay en Apple Pay zodat je je busticket naar Crookston eenvoudig en veilig kunt betalen. Selecteer je favoriete betaalmethode bij het afrekenen. Je hebt ook de optie om je CO2-uitstoot te compenseren wanneer je je busticket bij FlixBus boekt.
Je hoeft je geen zorgen te maken over je bagage als je met FlixBus naar Crookston gaat. Per ticket mag je GRATIS één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) en één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) meenemen. Ga naar deze pagina voor meer informatie over extra of speciale bagage. Veel van onze bussen hebben ook fietsendragers en/of speciale fietshoezen zodat je je fiets kunt meenemen. Ga naar deze link voor meer informatie over je fiets meenemen naar Crookston en check deze link voor de prijzen van fietsvervoer.
Ja, kinderen onder de 15 hebben recht op een gereduceerd tarief voor ritten naar Crookston. Wij berekenen het goedkoopste tarief voor jou, op basis van alle beschikbare kortingen. Als de totale prijs met korting lager is dan het kindertarief, geldt ook die lagere prijs voor kinderen. Ga voor meer informatie naar ons beleid voor reizen met kinderen en check wanneer een kinderzitje vereist is. Opvouwbare kinderwagens mogen gratis mee in de bus naar Crookston.
Crookston heeft 2 bushaltes. Bezoek deze pagina en vind de bushaltes terug op de kaart.
Om je busticket naar Crookston te gebruiken, laat je gewoon de QR-code uit de e-mailbevestiging of op je FlixBus-app zien aan de chauffeur. Je ticket afdrukken hoeft niet!
Ja, alle bussen van FlixBus naar Crookston zijn geschikt voor passagiers met beperkte mobiliteit. We streven ernaar om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor passagiers met een handicap of beperkte mobiliteit. Hulpdieren zijn toegestaan aan boord van alle bussen van FlixBus die reizen naar Crookston. Het vervoer van (opvouwbare) rolstoelen, loophulpmiddelen en andere mobiliteitshulpmiddelen is gratis.

Bussen van en naar Crookston

Vind goedkope bustickets van en naar Crookston

Op zoek naar goedkope tickets van of naar Crookston? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben bussen naar Crookston en tickets zijn al beschikbaar vanaf 109,90 €. Bespaar nog meer als je vroeg boekt. Er zijn 2 bushaltes in Crookston, bereikbaar vanaf 17 steden. Check het netwerk van FlixBus voor de dichtstbijzijnde halte in je buurt.

Waarom reizen naar Crookston met FlixBus

FlixBus combineert voordelig reizen met comfort zodat passagiers van een unieke reiservaring kunnen genieten. Reis comfortabel van of naar Crookston en geniet van onze faciliteiten aan boord, zoals gratis Wi-Fi en stopcontacten. Je kunt je favoriete stoel selecteren tijdens het boeken en per ticket mag je één stuk handbagage en één stuk ruimbagage meenemen.

Hoe koop je een busticket van of naar Crookston

Een busticket kopen bij FlixBus is eenvoudig: op onze website of gratis FlixBus-app boek je een rit in slechts een paar klikken. Als je een busticket van of naar Crookston online koopt, kun je veilig online betalen met creditcard, Paypal, Google en Apple Pay. Je kunt ook contant betalen op sommige routes of bij een van onze verkooppunten.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid