Bus naar Cassino

Comfort aan boord

Onze bussen zijn uitgerust met ruime, comfortabele zitplaatsen, een toilet, wifi en stopcontacten.
Services aan boord

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Ga naar


Bushaltes in Cassino

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

Met de FlixBus naar Cassino gaan is makkelijk met verbindingen vanaf 19 verschillende steden. Geniet tijdens je busrit naar Cassino van extra beenruimte, stopcontacten en toiletten. De meeste bussen bieden ook gratis Wi-Fi aan. Vergeet je oplader dus niet zodat je je telefoon kunt opladen met onze stopcontacten aan boord. Reis met onze nachtbussen en bespaar op accommodatie.
Een busticket kopen naar Cassino is eenvoudig. Het makkelijkste is je ticket online boeken op de website of de gratis FlixBus-app. Daar vind je ook de beste deals. Voor je busrit naar Cassino kun je ook een zitplaats reserveren, op basis van beschikbaarheid. Je hebt keuze uit verschillende soorten stoelen, zoals panorama-, tafel- en bedstoelen. FlixBus accepteert verschillende betaalmethoden, zoals creditcards, PayPal, Google Pay en Apple Pay zodat je je busticket naar Cassino eenvoudig en veilig kunt betalen. Selecteer je favoriete betaalmethode bij het afrekenen. Je hebt ook de optie om je CO2-uitstoot te compenseren wanneer je je busticket bij FlixBus boekt.
FlixBus biedt voordelige busreizen naar Cassino, met prijzen al vanaf 2,49 €, afhankelijk van je vertrekhalte.
er is één bushalte in Cassino. De locatie vind je op de kaart op deze pagina.
Je hoeft je geen zorgen te maken over je bagage als je met FlixBus naar Cassino gaat. Per ticket mag je GRATIS één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) en één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) meenemen. Ga naar deze pagina voor meer informatie over extra of speciale bagage. Veel van onze bussen hebben ook fietsendragers en/of speciale fietshoezen zodat je je fiets kunt meenemen. Ga naar deze link voor meer informatie over je fiets meenemen naar Cassino en check deze link voor de prijzen van fietsvervoer.
Ja, kinderen onder de 15 hebben recht op een gereduceerd tarief voor ritten naar Cassino. Wij berekenen het goedkoopste tarief voor jou, op basis van alle beschikbare kortingen. Als de totale prijs met korting lager is dan het kindertarief, geldt ook die lagere prijs voor kinderen. Ga voor meer informatie naar ons beleid voor reizen met kinderen en check wanneer een kinderzitje vereist is. Opvouwbare kinderwagens mogen gratis mee in de bus naar Cassino.
Ja, alle bussen van FlixBus naar Cassino zijn geschikt voor passagiers met beperkte mobiliteit. We streven ernaar om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor passagiers met een handicap of beperkte mobiliteit. Hulpdieren zijn toegestaan aan boord van alle bussen van FlixBus die reizen naar Cassino. Het vervoer van (opvouwbare) rolstoelen, loophulpmiddelen en andere mobiliteitshulpmiddelen is gratis.
Om je busticket naar Cassino te gebruiken, laat je gewoon de QR-code uit de e-mailbevestiging of op je FlixBus-app zien aan de chauffeur. Je ticket afdrukken hoeft niet!

Bussen van en naar Cassino

Vind goedkope bustickets van en naar Cassino

Op zoek naar goedkope tickets van of naar Cassino? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben bussen naar Cassino en tickets zijn al beschikbaar vanaf 2,49 €. Bespaar nog meer als je vroeg boekt. er is 1 bushalte in Cassino die bereikbaar is vanaf 19 steden. Check het netwerk van FlixBus voor de dichtstbijzijnde halte in je buurt.

Waarom reizen naar Cassino met FlixBus

FlixBus combineert voordelig reizen met comfort zodat passagiers van een unieke reiservaring kunnen genieten. Reis comfortabel van of naar Cassino en geniet van onze faciliteiten aan boord, zoals gratis Wi-Fi en stopcontacten. Je kunt je favoriete stoel selecteren tijdens het boeken en per ticket mag je één stuk handbagage en één stuk ruimbagage meenemen.

Hoe koop je een busticket van of naar Cassino

Een busticket kopen bij FlixBus is eenvoudig: op onze website of gratis FlixBus-app boek je een rit in slechts een paar klikken. Als je een busticket van of naar Cassino online koopt, kun je veilig online betalen met creditcard, Paypal, Google en Apple Pay. Je kunt ook contant betalen op sommige routes of bij een van onze verkooppunten.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid