Bus naar Riga Luchthaven

Comfort aan boord

Onze bussen zijn uitgerust met ruime, comfortabele zitplaatsen, een toilet, wifi en stopcontacten.
Services aan boord

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Ga naar


Bushaltes in Riga Luchthaven

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

Maak je geen zorgen over de toegestane bagage voor je luchthaventransfer van of naar Riga Luchthaven met FlixBus! Per ticket mag je GRATIS één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) en één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) meenemen. Ga naar deze pagina voor meer informatie over het meenemen van extra of speciale bagage. Controleer ook het bagagebeleid van je luchtvaartmaatschappij voor een zorgeloze reis.
Een stoel boeken op onze bus van of naar Riga Luchthaven is simpel met FlixBus. Je kunt online een stoel boeken door je vertrek- en aankomstluchthaven te kiezen en de gewenste reisdatum te selecteren. Gebruik onze gratis FlixBus-app voor de beste deals.
Met FlixBus is vertrekken van of reizen naar Riga Luchthaven super eenvoudig! met verbindingen vanaf 34 steden. Bekijk ook onze nachtbussen en bespaar op accommodatie.
Reizen met FlixBus vanaf of naar Riga Luchthaven is een voordelige optie. Bustickets zijn namelijk al beschikbaar vanaf 8,99 €, afhankelijk van je vertrekhalte.
Absoluut! Onze luchthaventransfers van of naar Riga Luchthaven zijn geschikt voor iedereen, ook voor passagiers met een rolstoel, hulpdieren of als je zwanger bent.
Passagiers jonger dan 15 jaar hebben recht op kinderkorting op onze luchthavenverbindingen van of naar Riga Luchthaven. Wij garanderen het laagste tarief op het moment dat je boekt voor alle passagiers van je boeking, ook als die prijs lager is dan het kindertarief. Voor meer informatie, ga naar ons beleid voor reizen met kinderen. Buggy's mogen altijd gratis mee in de bus.
Je hoeft alleen maar je busticket op de FlixBus-app of de boekingsbevestiging uit je e-mail te laten zien voor je busrit vanaf of naar Riga Luchthaven. Bustickets afdrukken is dus niet nodig: laat je ticket gewoon zien aan de buschauffeur bij het instappen.
Ja, de bus nemen vanaf of naar Riga Luchthaven is een milieuvriendelijke keuze. Je vermindert namelijk je persoonlijke CO2-uitstoot in vergelijking met andere vervoersmiddelen, zoals de auto of de taxi. Draag bij aan onze zero-emissiedoelstelling en compenseer de CO2-uitstoot van je reis door het vakje 'Compensatie voor je reis' aan te vinken bij het boeken.
Je kunt je busticket vanaf of naar Riga Luchthaven met verschillende beveiligde betaalmethoden betalen. Zo heb je keuze uit o.a. betalen met kaart, PayPal en Google Pay. Selecteer je gewenste betaalmethode bij het afrekenen. Als je problemen ondervindt bij het betalen, ga dan naar onze pagina over problemen met betalingen. Contant betalen is mogelijk aan boord op sommige routes of bij een van onze verkooppunten.
Onze luchthaventransfers van of naar Riga Luchthaven zijn heel comfortabel dankzij voldoende beenruimte, stopcontacten en toiletten aan boord. De meeste bussen hebben ook gratis Wi-Fi. Vergeet je oplader dus niet zodat je je telefoon kunt opladen in de bus.
er is één halte van FlixBus in Riga Luchthaven. Bekijk de exacte locatie op de kaart van deze pagina.Als je vanaf Riga Luchthaven vliegt, controleer dan waar de halte is en bereken de tijd die nodig is van de bushalte tot de ingang van het vliegveld voor een zorgeloze reis.
Tijdens het boekingsproces voor je reis van of naar Riga Luchthaven kun je ook een stoel reserveren, op basis van beschikbaarheid. Er zijn verschillende opties, zoals panoramastoelen, tafelstoelen of bedstoelen. Ga naar onze pagina over zitplaatsreservering voor meer informatie.

Eenvoudige en comfortabele luchthaventransfers van en naar Riga Luchthaven met FlixBus

Makkelijk boeken

Begin je reis naar Riga Luchthaven goed met ons eenvoudig boekingsproces. Bustickets zijn al beschikbaar vanaf slechts 8,99 € en betaal je veilig bij FlixBus met je creditcard, PayPal en Google Pay. Neem voor vragen over betalingen contact op met onze klantenservice.

Bushaltes op handige locaties

FlixBus zorgt voor een goede aansluiting dankzij een handige bushalte in Riga Luchthaven; Riga, International Airport. Riga Luchthaven is makkelijk bereikbaar vanaf verschillende vertrekhaltes, zodat je comfortabel en ruim op tijd in Riga Luchthaven aankomt voor je vlucht.

Bus live volgen

Blijf in real time op de hoogte van je busrit met onze actuele route-informatie en controleer meteen waar je bus van of naar Riga Luchthaven is.

Plan je luchthaventransfer van of naar Riga Luchthaven

Als je vanaf Riga Luchthaven vliegt, raden we je aan om bij het boeken van je busticket rekening te houden met de reistijd naar het vliegveld, de nodige tijd voor de veiligheidscontroles en een ideale aankomsttijd voor ogen te hebben. Als je landt in Riga Luchthaven, denk dan ook aan de tijd die nodig is om het vliegveld te verlaten na aankomst. Zorg er ook voor dat je weet waar de bushalte zich bevindt voordat je bustickets koopt. Als je aan deze zaken denkt, kun je genieten van een zorgeloze luchthaventransfer van of naar Riga Luchthaven. Met FlixBus ervaar je de mix van betaalbaarheid, comfort en gemak!

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid