Bus naar Port Trevorton, PA

Deze bestemming is momenteel niet beschikbaar.

Bekijk hieronder enkele suggesties.

image for unavailable city page

Ontdek alle bestemmingen

Comfort aan boord

Onze bussen zijn uitgerust met ruime, comfortabele zitplaatsen, een toilet, wifi en stopcontacten.
Services aan boord

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Veelgestelde Vragen

Een busticket naar Port Trevorton kopen is makkelijk met FlixBus: boek online op onze website door simpelweg je vertrek en aankomst te kiezen en je reisdata te selecteren. De beste manier om goedkope tickets te boeken is via onze gratis FlixBus app. Zo heb je je ticket ook altijd op zak!
Er zijn 2 bushaltes in Port Trevorton. De haltes zijn Port Trevorton, Port Trevrton Park&Ride en de locatie vind je terug op de kaart op deze pagina.
Met je FlixBus ticket naar Port Trevorton gaan is makkelijk! Als je online boekt, ontvang je via e-mail een boekingsbevestiging in PDF. Deze PDF bevat een QR-code en dit is je busticket. Als je via de FlixBus app hebt geboekt, wordt je ticket daar automatisch opgeslagen. In beide gevallen hoef je het ticket niet af te drukken: laat het gewoon digitaal zien aan de chauffeur en je kunt instappen, gaan zitten en ontspannen.
Tijdens het boekingsproces kun je een stoel reserveren voor je reis naar Port Trevorton. Afhankelijk van de beschikbaarheid, kun je kiezen uit verschillende soorten stoelen, waaronder panoramastoelen (voor een beter uitzicht onderweg), een stoel met tafeltje (voor meer comfort) en bedstoelen (ideaal om uit te rusten). Bekijk onze prijslijst voor reservering van zitplaatsen voor meer informatie.
Wij bieden verschillende veilige betaalmethodes om je ticket aan te kopen. Je kunt betalen met kaart, Paypal, Google Pay en nog veel meer. Als je op het punt staat om te betalen, krijg je een overzicht van alle beschikbare betaalmethodes en kun je kiezen hoe je wilt betalen. Als je problemen ondervindt met de betaling, ga dan naar onze hulppagina over betalingen. Bustickets kunnen contant worden betaald aan boord of bij een verkooppunt.

Bussen naar Port Trevorton

Waarom reizen naar Port Trevorton met FlixBus

Je kunt reizen naar Port Trevorton vanuit 8 verschillende steden en als je nog verder wilt reizen zijn er evenveel bussen van Port Trevorton naar andere bestemmingen. Of je nu dicht of ver reist, de bus is altijd een duurzamere keuze dan veel andere vervoersmogelijkheden (per persoon/km). Reizen met de bus is duurzamer als met de auto of het vliegtuig en in sommige landen zelfs duurzamer dan reizen met de trein. Bovendien kun je met FlixBus je CO₂-uitstoot compenseren: klik op het vakje 'compensatie voor je reis' bij het boeken van je ticket en draag bij aan onze duurzaamheidsdoelen! Je kunt ter plaatse voor je ticket betalen bij een van onze servicebalies (contant betalen of met kaart), of boek via onze website of app en betaal veilig met creditcard, PayPal of Google Pay. Vervolgens kun je uitkijken naar onze service in de bus met gratis Wi-Fi, veel beenruimte, comfortabele stoelen en stopcontacten.

Service in de bus

Reserveer een zitplaats bij het boeken van je FlixBus ticket naar Port Trevorton online of in de app. Wil je rust en stilte of graag naast je vrienden zitten? FlixBus heeft voor iedereen de geschikte zitplaats. Kies een klassieke stoel of stoel met tafeltje voor extra ruimte om te werken of relaxen. Reserveer een panoramastoel vooraan in de bus voor een prachtig uitzicht of reserveer de extra stoel naast je en geniet van extra ruimte. Je hoeft je geen zorgen te maken over wat je moet inpakken als je met FlixBus reist. Per ticket zijn er namelijk één stuk ruimbagage en één stuk handbagage inbegrepen. Zodra je bagage in het bagageruim zit, kun je op je comfortabele stoel gaan zitten en gebruikmaken van onze service in de bus, met o.a. gratis Wi-Fi. Al onze bussen zijn ook voorzien van toiletten en stopcontacten dus je kunt achterover leunen en van de reis genieten.


De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid