Als je deze website niet kunt openen, bel dan naar de +31 (0) 858 881 843 of gebruik de Google Assistent-app van FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Er zijn geen steden gevonden

We hebben geen bestemmingen die overeenkomen met je zoekopdracht. Wijzig je zoekopdracht of probeer het later opnieuw.

Busreis kerstmarkt - ontdek de mooiste met FlixBus

De dagen worden korter en de lucht wordt kouder, wat maar één ding kan betekenen: het is kersttijd! Steden en dorpen doorheen heel Europa versieren hun centra en kraampjes met gebrande amandelen, lebkuchen en diverse andere lekkernijen schieten als paddestoelen uit de grond.

We hebben gekeken welke kerstmarkten het liefst door jullie met de bus bezocht worden, daar nog een paar van onze persoonlijke favorieten aan toe gevoegd, en hieronder kort samengevat wat deze kerstmarkten nu zo bijzonder maakt. Welke je ook kiest, FlixBus brengt je er natuurlijk veilig, comfortabel en goedkoop naartoe.

Naar jouw favoriete kerstmarkt met de bus

Hieronder vind je de kerstmarkten waar busreizigers vanuit Nederland graag naartoe gaan.


Antwerpen

Als één van de grootste kerstmarkten in België is Antwerpen de perfecte stad voor zuid-Nederlanders. Vier locaties bieden een veeltal aan activiteiten en kraampjes, zoals schaatsbanen, muziek en veel lekkernijen. Kerst op zijn Belgisch, net over de grens in Antwerpen.

Wanneer: 8 december 2018 t/m 8 januari 2019

Jouw busreis naar Antwerpen boeken


Oldenburg

Heerlijk dichtbij voor onze reizigers vanuit Groningen: de kerstmarkt in Oldenburg. Een kleine twee uurtjes in de bus en je staat middenin de Lamberti-Kerstmarkt met haar meer dan 125 kraampjes. Geniet hier van een breed aanbod aan hapjes, drankjes en diverse koopwaren. Ook lekker makkelijk: boek een retourtje op dezelfde dag en je reist ‘s avonds goedkoop en comfortabel met FlixBus terug naar huis.

Wanneer: 27 november 2018 t/m 22 december 2018

Naar kerstmarkt Oldenburg met de bus


Essen

Al voor de 43ste keer biedt de Internationaler Weihnachtsmarkt in Essen een rijkdom aan culinaire ervaringen. Kraampjes van over de hele wereld laten je het allerbeste van verschillende keukens proeven, terwijl je je ogen uitkijkt vanuit het reuzenrad “Bellevue”. Tip: met haar net van 450.000 lichtjes is deze kerstmarkt het leukste om ‘s avonds te bezoeken.

Wanneer: 16 november 2018 t/m 23 december 2018

Busreis naar kerstmarkt Essen boeken


Berlijn

Berlijn lokt bezoekers met haar talrijke kerstmarkten. Naast klassiekers zoals de Kerstmarkt aan Alexanderplatz of de Gendarmenmarkt, kan een bezoek aan Slot Charlottenburg niet ontbreken. Met haar prachtige belichting wordt het bouwwerk omgetoverd tot het perfecte decor voor een kerstmarkt.

Wanneer: 26 november 2018 t/m 26 december 2018

Busreis naar kerstmarkt Berlijn boeken


Stuttgart

Ieder jaar wordt de hoofdstad van Baden-Württemberg, Stuttgart, een trekpleister voor bezoekers uit binnen- en buitenland. Het hart van de stad staat dan compleet in het teken van de kerstmarkt, waar je kunt genieten van gluhwein, zoete hapjes en het echte Stuttgarter Hutzelbrot, welke door nauwkeurig uitgezochte gedroogde vruchten en kruiden haar unieke smaak krijgt.

Wanneer: 28 november 2018 t/m 23 december 2018

Met de bus naar kerstmarkt Stuttgart


Neurenberg

De kerstmarkt in Neurenberg is met jaarlijks 2 miljoen bezoekers één van de grootste in Duitsland. Naast de bekende Nürnberger lebkuchen is de beroemde feuerzangenbowle ook zeker een bezoek waard. Deze krachtige, warme drank wordt uit een ongekende 9000 liter grote ketel getapt.

Wanneer: 30 november 2018 t/m 24 december 2018

Boek nu een busreis naar kerstmarkt Neurenberg


München

In München vind je in ieder stadsdeel een kerstmarkt. De grootste en bekendste is zonder twijfel de Christkindlmarkt aan Marienplatz, in hartje centrum, maar laat het daar absoluut niet bij. Op loopafstand vind je bijvoorbeeld ook de Middeleeuwse markt aan Wittelsbacher Platz, welke ook zeker een bezoek waard is.

Wanneer: 27 november 2018 t/m 24 december 2018

Met de bus naar kerstmarkt München


Oberhausen

Houd je van shoppen, dan is Oberhausen voor jou de perfecte kerstmarktbestemming! CentrO, het onder Nederlanders zeer geliefde winkelcentrum, wordt omgetoverd tot een kerstmarkt met zo’n 150 kramen. Ben je een liefhebber van traditie, dan is het “Oberhausener Weihnachtswald” met haar bosachtige omgeving en historische attracties in het centrum van de stad ook een zeer goede keuze.

Wanneer: 16 november (Weihnachtswald: 21 november) 2018 tot 23 december 2018

Busreis naar kerstmarkt Oberhausen


Münster

Met haar vijf kerstmarkten en ongeveer 300 kraampjes is Münster ook een topbestemming voor al jouw kerstwensen. Iedere markt is compleet anders, met thema’s variërend van sprookjeswereld tot handkunst en van lichtbelevenis tot culinair paradijs. Wat je ook zoekt in een kerstmarkt, in Münster ga je het vinden.

Wanneer: 26 november 2018 t/m 23 december 2018

Naar kerstmarkt Münster met de bus


Dusseldorf

In Dusseldorf vind je niet één kerstmarkt, maar zeven! Verschillende pleinen doorheen de stad worden omgetoverd tot een winterwonderland met een overvloed aan versierde kastanjebomen, decoratie voor thuis en lekkere gluhwein. Iedere markt heeft zijn eigen karakter en als je de prachtige kerstverlichting volgt, kom je te voet overal.

Wanneer: 22 november 2018 t/m 30 december 2018

Busreis naar kerstmarkt Dusseldorf boeken


Keulen

Met zes kerstmarkten staat het centrum van Keulen ook volledig in het teken van kerstmis. Vooral in de omgeving van de Dom kun je je hart ophalen met shows en een tentoonstelling van oude ambachten. Natuurlijk zijn er ook de nodige kraampjes met versiersels, heerlijk eten en warme dranken.

Wanneer:  26 november 2018 tot 23 december 2018

Naar kerstmarkt Keulen met de bus

Nu je busreis boeken