Heide Park

Ontdek Heide Park in Duitsland

Gelegen in Soltau, Duitsland, is Heide Park een van Duitslands grootste attractieparken. Met 43 attracties waaruit je kunt kiezen, is dit een paradijs voor adrenaline junkies! In Heide Park vind je Europa’s snelste en hoogste houten achtbaan en ‘s werelds hoogste vrije val toren. Maar geen zorgen, er zijn attracties voor iedereen!

Vraag je je af hoe je Heide Park bereikt? Reis simpelweg met de bus naar Soltau. De FlixBus zet je direct voor de poorten van het pretpark af.

Adrenaline junkies

Heide Park biedt 43 indrukwekkende attracties, waarvan 9 in de categorie “Thrillseeker” vallen. Je bent gegarandeerd de hele dag bezig! Een nieuwe rit genaamd “Limit” is sinds midden april geopend, en laat je bloed vast en zeker gieren!

  • Big Loop: dit is een echte klassieker maar ook uniek. Deze over-de-kop achtbaan brengt je met hoge snelheid door een dubbele kurkentrekker en zet de wereld écht op zijn kop. Ben jij dapper genoeg om de wereld ondersteboven te zien…op 30 meter hoogte?
  • Colossos: Deze rit bereikt snelheden van maar liefst 110 km/u en is een bewezen test voor de dapperste bezoeker. Doorsta jij de ultieme test van de jungle en overleef je de 60-meter diepe daling?
  • Desert Race: 4,7 G. 0 tot 100 km/u in 2,4 seconden. Tem jij het beest dat Desert Race genoemd wordt? Beleef een rush welke te vergelijken is met rijden in een Formule 1 auto en haast je door de woestijn in deze onvergetelijke rit. Duitslands eerste gelanceerde attractie wacht op je.

Voor de rustliefhebbers

Heide Park staat bekend om haar evenementen en blijft regelmatig laat open voor bijzondere gelegenheden. Kijk in ieder geval even op hun website om op de hoogte te blijven.

  • Floßfahrt (Vlotvaart): ontspan volledig en drijf op een authentiek vlot door de jungle. Je kunt écht relaxen in dit door piraten geïnspireerde avontuur.
  • Dampfkarussell (Draaimolen): dit soort attractie blijft een klassieker en kan in geen enkel pretpark ontbreken. Duik in het gevoel van nostalgie en laat herinneringen uit je kindheid weer naar boven drijven. Deze draaimolen loopt op stoomkracht.
  • Monorail: ontdek Heide Park in stijl! Ervaar hoe het is om in een stoomtrein te zitten, zoals de cowboys in het vroegere Wilde Westen. Dit is de perfecte setting om even tot rust te komen.