Pretpark Tivoli Gardens in Kopenhagen

Ontdek Tivoli Gardens

Pretpark Tivoli Gardens in Kopenhagen staat wereldwijd bekend om haar prachtige, bloemrijke omgeving. Tussen de exotische bloemen bevindt zich echter een waar pretpark vol attracties, shows, muziek en heerlijk eten. In Tivoli Gardens geniet je van een ontspannen weekend vol pret, terwijl je tegelijkertijd de stad en cultuur van Kopenhagen ontdekt!

Het stadscentrum van Kopenhagen is waar dit park zich bevindt. Reis met de bus naar Kopenhagen CS en je staat te voet binnen 6 minuten in Tivoli Gardens. Ons uitgebreide busnetwerk zorgt er voor dat je vanuit bijna heel Europa gemakkelijk naar Denemarken rijdt om dit park te bezoeken!

Voor de adrenaline junkies

Tivoli Gardens biedt een paar ontzettend spannende attracties. Durf jij ze uit te proberen?

  • The Roller Coaster: laat de simpele naam van deze attractie je niet om de tuin leiden. Dit is een van ‘s werelds oudste houten achtbanen, maar ze laat desalniettemin menig bezoeker nog gillen. Deze achtbaan is een van de populairste attracties en past ontzettend goed bij de persoonlijkheid van het park.
  • The Demon: velen zeggen dat deze attractie haar naam écht verdient. Gillen is zo goed als gegarandeerd. Deze wilde rit telt 3 loopings en is 28 meter hoog!
  • The Odin Express: was de metro in Rotterdam maar zo spannend! Deze stalen trein biedt dankzij haar bijzonder sterke constructie de raarste manoeuvres, en is gewoon écht ontzettend leuk. P.S.: probeer achterin te zitten!

De rustige weg

Dit pretpark concentreert zich voornamelijk op voorstellingen en staat bekend om haar geweldige theater en dans. Blijf in ieder geval tot na zonsondergang: het park wordt spectaculair verlicht.

  • The Dragon Boats: deze attractie is een échte Tivoli klassieker. Spring in je eigen boot en verken de kust van Tivoli op jouw manier. Dit is perfect voor volwassenen en kinderen: romantisch voor verliefde koppels en eindeloos plezier voor de kids.
  • Het Reuzenrad: ontdek de prachtige hoofdstad van Denemarken vanuit de wolken. Geniet van het uitzicht terwijl je de boomtoppen achter je laat en het landschap van Tivoli zich langzaam voor je ogen uitstrekt.
  • Botsauto’s: heeft dit nog uitleg nodig?