Busreis Europa Park in Duitsland

Bezoek Europa Park met de bus

Europa Park is een van Europa’s meest populaire pretparken. Haar unieke persoonlijkheid trekt bezoekers van over het hele continent. Waar anders kun je 14 landen in één dag bezoeken? Europa Park combineert de cultuur van verschillende Europese landen om een unieke atmosfeer te creëren – hierdoor verveel je je nooit! Het park is opgedeeld in delen die hun herkomstculturen eer aandoen. In het midden van al deze cultuur vind je ook nog eens de leukste attracties, de spannendste shows en de tofste restaurants!

Waar vind je Europa Park? Het park ligt in Rust, Duitsland. Vanuit Nederland reis je vanaf ruim € 40, vanaf België al voor ruim € 24 met de bus naar Europa Park. Makkelijker kan het niet zijn, we zetten je direct bij de toegangspoort af!

Europa Park voor de waaghalzen

Ben je klaar voor een aantal van de spannendste attracties die Europa te bieden heeft? Europa Park biedt 13 geweldige achtbanen! Kun jij het aan?

  • Silver Star: de Silver Star is de op twee na hoogste en op vier na snelste achtbaan van Europa en geschikt voor de échte dappere zielen! Kun jij de 4G krachten aan? Veel mensen gaan puur voor de Silver Star naar Europa Park.
  • Blue Fire Mega Coaster: deze achtbaan met loopings laat je beven! In 2,5 seconde word je van 0 tot 100 km/uur gelanceerd. Deze achtbaan staat bekend als de hoogste lanceerachtbaan in heel Europa!
  • Wodan Timburcoaster: met een lengte van 1.050m en een hoogte van 40m stelt deze houten achtbaan absoluut niet teleur! Het spannendste aan de Wodan Timburcoaster is het constante gevoel dat je (bijna) uit je stoel getrokken wordt!

De rustige kant van Europa Park

Niet iedereen zoekt die geweldige adrenalinerush. Veel bezoekers komen naar pretparken om gewoon lekker te ontspannen en wat minder intense attracties uit te proberen. Ben jij zo’n bezoeker, dan vind je in Europa Park meer dan 250 internationale optredens en artiesten.

  • Iridescent Illusions: deze show mag je niet missen! Kijk hoe de beroemde Hammou Bensalah een magische wereld tevoorschijn tovert uit niets anders dan zeep en water. Deze kunstenaar is ontzettend begaafd in het creëren van spectaculaire illusies met bubbels en laat je gegarandeerd versteld staan.
  • Rhode Island Water Fire: ga jij graag voor de Wow-factor, dan is dit iets voor jou! Deze spannende vuurshow bezorgt je kippenvel. Vuur, water en adembenemende special effects wachten op de toeschouwers.
  • Dome of Dreams ‘Beautiful Europe’: deze indrukwekkende rit door Europa Park is een goede manier om het park en haar vele thema’s op een vermakelijke manier te leren kennen. Deze 10 minuten durende show bekijk je het beste aan het begin van je bezoek.