Pretpark Plopsaland de Panne in België

Reis goedkoop naar Plopsaland de Panne met de bus

Pretpark Plopsaland de Panne in België staat helemaal in het teken van bekende Studio 100 shows zoals Kabouter Plop, K3 en Maya de Bij. Daarmee is dit vooral een park dat families zal aanspreken, en staat garant voor een dag vol te gekke avonturen.

FlixBus brengt je direct vanuit Eindhoven naar De Panne. De rest van de reis kan niet makkelijker, want je loopt binnen 10 minuten vanaf de bushalte naar het park!

Voor de adrenaline junkies

Plopsaland is een familiepark, maar dat betekent niet dat er niks spannends te beleven is. Hieronder vind je een paar hoogtepunten.

  • Anubis the Ride: gebaseerd op het van de televisie bekende Huis van Anubis, word je in deze achtbaan binnen 2 seconden naar 90 km/uur gebracht.
  • De Boomstammetjes: wat begint als een rustig tochtje in een boot verandert al snel in een adembenemend avontuur wanneer je in een stroomversnelling terecht komt. Durf jij de diepte in te duiken?
  • De Draak: vlieg mee op de rug van de draak die zich schuilhoudt in het Kasteel van Koning Samson! Deze spannende achtbaan neemt je op een geweldige reis rond het Kasteelplein.

De rustige weg

Voor families is er in Plopsaland ontzettend veel te beleven. Dit zijn een paar van de beste attracties.

  • Balloon Race: stap in een van de kleurrijke ballonnen en vlieg een spannend rondje over de kermis van Samson & Gert!
  • De Bloemenmolen: deze attractie staat helemaal in het teken van Maya de Bij! Ontdek de mooie natuurwereld in vogelvlucht en vermijd de waterstralen!
  • De Doorloopweide: een heuse kinderboerderij. Maak kennis met geiten, kippen en alle andere mogelijke boerderijdieren.