Goedkope busreis naar Disneyland Parijs

Geniet van Disneyland vanuit Parijs 

Disneyland is een van de meest geliefde touristenattracties van Europa, en terecht! Het pretpark is namelijk opgedeeld in twee adembenemende werelden: het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. In haar geheel heeft Disneyland Parijs niet minder dan 54 attracties, 56 winkels en 69 thema-restaurants – geen wonder dat het resort alleen in 2018 meer dan 14 miljoen bezoekers had! In de parken vind je vijf verschillende thema’s die aansluiten op alle leeftijden, en aan het einde van de avond is er bij het kasteel van Doornroosje een adembenemende lichtshow.

Hoe bereik je het park vanuit Parijs? FlixBus maakt het goedkoper dan ooit! Een bus naar Parijs boek je vanuit Nederland al vanaf € 5! Let op goed op bij welke FlixBus halte je aankomt in hartje Parijs. Vervolgens reis je vanaf het centraal gelegen Châtelet-Les Halles station met een directe trein, de rode lijn RER met bestemming Gare de Marne-la-Vallée Chessy, in 50minuten naar het attractiepark. 

Disney voor adrenalinejunkies

Dit pretpark is wereldwijd beroemd en slechts één van de vele werelden die Disney aanbiedt. Het park biedt niet alleen geweldige attracties voor de allerkleinsten, maar ook talloze achtbanen voor de echte thrillseekers. Hieronder vind je een paar van de spannendste:

  • Indiana Jones and the Temple of Peril: deze adembenemende rit is gebaseerd op de bekende en zeer geliefde tempel uit de Indiana Jones films. Met hoogtes tot wel 18 meter en een topsnelheid van 58 km per uur voel je je als ondergedompeld in een van Indiana Jones klassieke avonturen.
  • Crush’s Coaster: in de dieptes van de Great Barrier Reef duik je in Nemo’s wereld en ervaar je het leven in de haven van Sidney met snelheden van tot wel 60 km per uur. De draaiende achtbaan – gecombineerd met Walt Disneys meest moderne Imagineering technologie – brengen deze favoriet helemaal tot leven.
  • Rock ‘n Rollercoaster: starring Aerosmith! Deze verbazingwekkend snelle achtbaan lanceert je met topsnelheid in de wereld van de rockmuziek. Geniet van de opzwepende gitaren van de Amerikaanse band Aerosmith terwijl je in je stoel gedrukt door de loopings en de kurkentrekkers vliegt.

Ontdek de magie op een rustige manier

Dit is de plek waar kinderdromen tot leven komen. Duik in de wereld van Disney en je voelt je als in een klassieke animatiefilm.

  • Buzz Lightyear Laser Blast: deze attractie is voor de hele familie. Grijp een laserpistool en help Buzz Lightyear in zijn strijd tegen de slechte galactische keizer Zorg. Kun jij level 7 bereiken en zo een galactische held worden? Op naar de sterren, en daar voorbij! Daarmee bedoelen we natuurlijk dat je de attractie vindt in Discoveryland.
  • Alice’s Curious Labyrinth: raak verdwaald in het magische labyrint en verzoek het kasteel van de Hartenkoningin te vinden. Hier kom je langs alle herkenbare momenten van deze klassieker. Bereik je je doel, dan wacht een adembenemend uitzicht over Fantasyland op je. Ook deze attractie is geschikt voor alle leeftijden.
  • Art of Disney Animation: ontdek hoe de wereldberoemdste animaties zijn ontstaan. Duik in de wereld van creatie en leer hoe jouw favoriete karakters tot leven zijn gewekt. Deze uitvoerige cinematische ervaring is geschikt voor iedereen. Je kunt zelfs persoonlijk deelnemen aan het creatieve proces!