Hansa Park

Reis met de bus naar Hansa Park

Het prijswinnende Hansa Park is het enige Duitse pretpark aan zee! Dit gigantische park telt niet minder dan 125 attracties, zoals Duitslands snelste achtbaan. Hansa Park heeft een interessant ontwerp, welke geïnspireerd is door de traditie van de Europese Hanzesteden in de Middeleeuwen. Direct gelegen aan de kust van de Baltische Zee, biedt deze bestemming een ware overvloed aan prachtige bezienswaardigheden en eindeloze pret!

Neem een bus naar Hansa Park in Duitsland en bespaar jezelf veel stress! Ons uitgebreide routenetwerk biedt busreizen naar Sierksdorf aan vanuit Europa’s populairste steden. Het park is niet meer dan een steenworp verwijderd van onze bushalte.

Adrenaline junkies

Hansa Park biedt een groot aantal spannende attracties. Hieronder vertellen we welke je in ieder geval niet mag missen!

  • Crazy Mine: deze attractie benodigt eigenlijk geen verdere uitleg. Maak je op voor een ontzettend snelle rit door een diepe mijnschacht. Stap in de schoenen van een mijnwerker en ontdek wat goudkoorts betekent.
  • The Oath of KÄRNAN: deze magische “hypercoaster” bereikt snelheden van maar liefst 127 km/u en verrast je met plotselinge dalingen die je bloed doen gieren. Er is zelfs een omgekeerde vrije val! 2016 is het jaar dat het magische verhaal van KÄRNAN onthuld wordt.
  • The Bell: klaar om op te stijgen? Deze 80-ton zware attractie catapulteert je met een snelheid van 70 km/u terwijl je wagentje met variërende snelheden om haar eigen as draait. Zo krijg je écht het gevoel dat je vliegt! Hoeken van 120°, waterkannonnen en vlinders in je buik. Dit is een te gekke rit.

Voor de rustliefhebbers

Ontspan met je vrienden/familie en neem een paar foto’s! Wandel door het park en geniet van een aantal ontspannen attracties.

  • Flower Magic Boat Tour: een zeer rustige en ontspannen manier om een kwartier door te brengen. Met een overvloed aan prachtige bloemen die de lucht vullen met een heerlijk aroma, beland je in deze attractie in de ultieme staat van ontspanning.
  • Midgard Serpent: een achtbaan voor de hele familie. Deze rit heeft een geweldige geschiedenis die de attractie veel diepte biedt. Leer meer over de legendarische wereld van de Vikingen!
  • The Holstein Tower: deze bezienswaardigheid is 100 meter hoog en biedt een geweldig panoramadek, vanwaar je kunt genieten van een uitzicht over het gehele Holstein Merendistrict.