Goedkope busreizen naar 2.500+ Europese bestemmingen vanaf €5,99


Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Comfort aan boord

Onze bussen zijn uitgerust met ruime, comfortabele zitplaatsen, een toilet, wifi en stopcontacten.
Services aan boord

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Goedkope busreizen vanaf €5 met FlixBus!

Wil je door Nederland en België reizen? Of zelfs een wereldreis maken? Dan is Flixbus met zijn vele routes de beste keuze voor jou. Met meer dan 400.000 bestemmingen over de hele wereld, vind je vlug wat je zoekt voor jouw busreis. Bovendien kom je met onze goedkope busreizen gemakkelijk en betaalbaar waar je heen wilt. Of je nu voor je werk of voor je plezier reist.

Busroutes en dienstregelingen die passen bij jouw plannen

Met Flixbus reis je eenvoudig en zonder zorgen, dankzij onze frequente busverbindingen, betrouwbare dienstregeling en comfortabele, moderne bussen. Ons uitgebreide netwerk strekt zich uit over 40+ landen en meer dan 3.000 bestemmingen wereldwijd. Plan en boek je reis online of via onze gebruiksvriendelijke app. Blijf onderweg verbonden met de free wifi op de meeste van onze bussen, en volg je reis in real time met ons geavanceerd volgsysteem.

Bustickets kopen is eenvoudig met FlixBus

Met onze website en app is het eenvoudig om je reis te plannen, de goedkoopste busreizen te vinden en veilig je bustickets te kopen. Of je nu vooruit plant of een last-minute reis boekt, bij FlixBus is een busticket kopen een fluitje van een cent. En met ons handige e-ticketsysteem kun je op de bus gewoon je telefoon gebruiken als ticket! Dus geen gedoe met papieren tickets.

Ontdek de beste bestemmingen die FlixBus biedt

Stap op een FlixBus en bezoek enkele van de populairste steden in Nederland en België. Of je nu Eindhoven verkent, een weekend gaat feesten in Amsterdam, of de verborgen juweeltjes van Rotterdam ontdekt, dankzij ons uitgebreide netwerk van busroutes ervaar je zonder moeite alles wat Nederland en België te bieden hebben. Grijp de kans om ook nabijgelegen landen zoals Duitsland, Frankrijk en Denemarken te bezoeken: genieten van een ontspannende vakantie of een weekendje weg is eenvoudig en betaalbaar met FlixBus!

Reizen met FlixBus is een duurzame keuze

Reizen met de bus is niet alleen handig. Het is ook een milieuverantwoorde keuze, omdat reizen met de bus, in vergelijking met reizen met de auto, het verkeer en de uitstoot vermindert. Wij willen onze busreizen zelfs nog groener maken: met hoge milieunormen voor onze hele busvloot, alternatieve rij- en brandstoftechnologieën en de optie voor alle passagiers om hun CO2-uitstoot te compenseren bij aankoop van hun ticket. Dus als je met FlixBus reist, weet je dat je een verantwoorde keuze maakt.

Reis in comfort en stijl met FlixBus

FlixBus zorgt niet alleen voor comfort en gemak tijdens je reis, maar ook dat je alle bagage die je nodig hebt kunt meenemen. Elke passagier mag één stuk handbagage en één stuk bagage om op te bergen meenemen in de bus. Naast ruimte voor bagage bieden onze bussen voorzieningen zoals wifi aan boord, extra beenruimte, stopcontacten en toiletten. Zo reis je altijd comfortabel en aangenaam. Met onze gebruiksvriendelijke app en ons eenvoudig boekingsplatform is een busreis plannen zo eenvoudig als maar kan. Boek vandaag nog je busticket bij FlixBus en reis in comfort en stijl met alle bagage die je nodig hebt.