Goedkope busreizen naar 2.500+ Europese bestemmingen vanaf €5


Recente updates!

Vind alle actuele informatie over onze diensten en netwerk.
Lees meer

Veiligheidsmaatregelen

Om het reizen veilig en comfortabel te maken, zorgen we voor hoge hygiënenormen.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Europees routenetwerk

FlixBus heeft één missie: Europa groen maken. Wil je met de bus reizen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons Europese busnetwerk groeit elke dag en biedt meer dan 3.000 bestemmingen. FlixBus rijdt met de modernste bussen, waarin je veel beenruimte hebt, gegarandeerd een zitplaats hebt en je jouw smartphone gemakkelijk met ons internet kunt verbinden. Een busreis plannen is zo gedaan! Ons boekingssysteem is met zorg ontwikkeld om het kopen van jouw buskaartje zo simpel mogelijk te maken. Nog beter wordt het wanneer je onze app downloadt. Je ticket altijd op zak en de meest exclusieve aanbiedingen.

Als we het over Europa hebben, dan hebben we het over onze bestemmingen! Boek een busreis naar Parijs, of wat dacht je van de bruisende Duitse hoofdstad Berlijn? Ook binnen bereik: bus naar Londen. Zoek je een goedkope busvakantie en weet je niet zo goed welke bestemming bij jou past? Dan bieden onze reistips vast en zeker het antwoord!

Busreizen nu ook binnen Nederland

Bij FlixBus zijn we trots op het feit dat wij als eerste internationale busmaatschappij reizen binnen Nederland aan mogen bieden. Als budget-alternatief voor de trein zijn we goedkoper, en op enkele trajecten zelfs sneller. Met de bus reis je binnen Nederland van en naar populaire steden zoals Groningen, Rotterdam en Nijmegen.

Ontdek alle goedkope busreizen van FlixBus in ons overzicht.

Busmaatschappij FlixBus: hét Europese alternatief

Als busmaatschappij is FlixBus vanaf 2013 actief op de Duitse markt en sindsdien steeds meer in andere Europese landen. Inmiddels bieden we meer dan 400.000 dagelijkse ritten aan, een prachtig getal dat niet mogelijk zou zijn geweest zonder het vertrouwen van onze reizigers, de vele buspartners en 1.000+ enthousiaste werknemers. Door samen te gaan met voormalig concurrent MeinFernbus kon FlixBus zich als busmaatschappij ontwikkelen tot marktleider in de Duitse busmarkt, en is inmiddels in 35 landen actief.

Goedkope busreizen voor iedereen

Wij willen dat reizen binnen Europa toegankelijk wordt voor iedereen. De bus is hét betaalbare alternatief voor het traditionele vervoer over lange afstanden, en zeker het meest duurzaam. Nooit eerder was het voor zoveel mensen mogelijk een uitstapje te maken over de grens, bijvoorbeeld naar Keulen of Brussel. Gedurende het skiseizoen bieden wij zelfs busreizen aan voor wintersporters, waarmee je 's nachts richting de Alpen vertrekt en 's ochtends vroeg al op de piste staat!

Lees meer over FlixBus als busmaatschappij

Uitstekende service van bestelling tot bushalte

Relaxed van A naar B: dankzij de uitvoerige informatie op onze website en de aanwezigheid van onze medewerkers bij de meeste bushaltes. Zo kun je gemakkelijk je busreis plannen en zorgeloos aan boord stappen. Het aanbieden van comfortabele busreizen is ons voornaamste doel. Stuit je tijdens het plannen van je reis nog op enkele vragen, kijk dan zeker naar onze FAQs. Voor al je vragen staat onze behulpzame klantenservice altijd voor je klaar. Op de contactpagina van onze website vind je alle relevante telefoonnummers en de openingsuren.

Voordelig buskaartje en veel comfort

Je buskaartje koop je het makkelijkst online maar natuurlijk ook gewoon in de bus bij de chauffeur. Beide bieden garantie op een comfortabele zitplaats. Goedkope drankjes en snacks zijn afhankelijk van de busmaatschappij aan boord verkrijgbaar. Dankzij de gratis Wi-Fi in bijna elke touringcar kun je gedurende jouw busreis op het internet surfen en chatten met je vrienden. Door de extra stopcontacten aan boord zorgen we ervoor dat de batterij van je laptop, tablet of telefoon nooit leeg is.

Besparen met FlixBus: onze buskaartjes zijn niet alleen heel goedkoop en goed voor je portemonnee. Ook bespaar je het milieu door te reizen met de bus, een van de meest milieuvriendelijke transportmiddelen betreft CO2-balans. Uiteraard besparen de stiptheid en het comfort van onze bussen je ook al heel wat moeite en stress.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media om er zeker van te zijn dat je geen FlixBus-nieuws mist. Zo ben jij de eerste die op de hoogte is van onze vouchercampagnes, gratis busreizen en nog veel meer acties.

Busreizen met de nadruk op veiligheid en duurzaamheid

De bus is statistisch gezien het veiligste vervoersmiddel in Europa. Bij FlixBus zien wij veiligheid als nummer één prioriteit. Een paar punten waar wij met zorg op letten: onze bussen voldoen altijd aan de hoogste veiligheidsnormen en onze chauffeurs worden zorgvuldig en regelmatig getraind. Zo start je je busreis met een gerust hart en stap je na afloop ontspannen weer uit.

Meer over veilig reizen met FlixBus.

Duurzaamheid – het milieuvriendelijkste vervoersmiddel

Als busmaatschappij zijn wij trots dat wij niet alleen veilig maar ook duurzaam zijn, maar het kan altijd nóg beter. Bij FlixBus bieden wij jou de mogelijkheid om CO2-neutraal te reizen. Via een samenwerking met atmosfair is het bij het boeken van een ticket mogelijk een kleine donatie te doen. Deze vrijwillige gift wordt geïnvesteerd in een project dat ervoor zorgt dat jouw uitstoot volledig gecompenseerd wordt. Zo reis je met een gerust hart en geweten door heel Europa!

Meer over duurzaam reizen met FlixBus