Als je deze website niet kunt openen, bel dan naar de +31 (0) 858 881 843 of gebruik de Google Assistent-app van FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Er zijn geen steden gevonden

We hebben geen bestemmingen die overeenkomen met je zoekopdracht. Wijzig je zoekopdracht of probeer het later opnieuw.

Met de bus op fietsvakantie

Fiets op de bus (of in het ruim) en gaan! Hieronder volgen nog een paar leuke tips voor jouw fietsvakantie.

Elberadweg

De fietsroute Elberadweg voert je door de prachtige gebieden en steden aan de rivier de Elbe. Van de Waddenzee via het Elbsandsteingebergte tot aan Böhmen biedt dit 1.270 km tellende avontuur eindeloze variatie.

Met FlixBus begin je de fietsroute vanaf steden zoals Dresden, Maagdenburg en Hamburg.

Emsradweg

De Emsradweg biedt 375 km aan fietsplezier. Deze fietsroute loopt langs de Eems en eindigt bij de Noordzee. Wat dit vooral tot een mooie belevenis maakt is het volgen van een rivier vanaf de bron. De route is zeer vlak, waardoor ze zeer geschikt is voor bijvoorbeeld families met kinderen.

De Emsradweg loopt door plaatsen zoals Paderborn, Gütersloh, Warendorf, Münster en Leer.

RuhrtalRadweg

De RuhrtalRadweg telt 230 km aan fietspaden langs de rivier de Ruhr. Met de fiets door het Sauerland en door de grote steden van het Ruhrgebied. Deze fietstocht begint bij de bron van de Ruhr in Winterberg en voert je door een wervelwind van belevenissen. Ze werd door de Duitse organisatie ADFC met 4 sterren beloond, wat betekent dat het fietscomfort op deze route uitstekend geregeld is.

Je begint de RuhrtalRadweg in plaatsen zoals Winterberg, Dortmund, Essen en Duisburg.

Boek nu je fietsreis