You are here

Megabus = FlixBus op het Europese vasteland.

Megabus hoort bij FlixBus
Meer opties

Welkom Megabus! Europa wordt steeds groener

Ben je hier aan het juiste adres? Natuurlijk! Je vraagt je af waarom? Omdat Megabus sinds kort op het Europese vasteland deel uitmaakt van het FlixBus-netwerk. Je kunt daarom nu het complete Megabus-aanbod in Nederland, België, Italië, Duitsland, Frankrijk en nog veel meer direct hier bij ons op flixbus.nl boeken.

Wij zijn ontzettend blij met deze nieuwe samenwerking en leggen graag even uit wat dat eigenlijk voor jou als reiziger betekent.

Icoon van een ticket

Nóg betere service

  • Eenvoudig en overal: papierloze check-in, alle info’s over je rit en bushalte in de bus app en een zeer royale bagageregeling.
  • Meer flexibiliteit: je ticket gemakkelijk annuleren of omboeken tot 15 minuten vóór vertrek!
  • Geen extra kosten bij online boekingen. Wij schaffen de boekingskosten van Megabus af!
Icoon van een bus

Nóg meer keuze: Britin in plaats van Brexit!

  • Dankzij de toevoeging van de Megabus-vloot brengen we jou toekomstig naar meer dan 900 bestemmingen in heel Europa, via meer dan 100.000 dagelijkse busverbindingen. Vooral de dagelijkse ritten naar Londen worden nóg beter als voorheen!
  • Toffe aanbiedingen en 1-EUR-specials vind je bij ons regelmatig. Abonneer je simpelweg op onze nieuwsbrief, volg ons op Facebook en installeer de FlixBus-app om als eerste van deze acties te weten.
Tevredenheidsicoon

Nóg meer comfort

  • Wij tillen de Megabus-vloot naar FlixBus-standaarden en werken ontzettend hard om je groene reisbelevenis perfect te maken. Dat gebeurt helaas niet alles in één dag, en daarom vragen we om een beetje geduld.
Icoon van een uitroepteken

Wat je nog moet weten

  • Voor het geval dat je je afvraagt hoe je bus er eigenlijk uitziet: wij informeren je in je boekingsbevestiging en op je ticket over het uiterlijk van je bus. Óók zie je tijdens het boekingsproces in onze shop al met wat voor bus je route uitgevoerd wordt.