Klantentevredenheid

De klantentevredenheid van de passagiers van FlixBus

Bij FlixBus is de klantentevredenheid van groot belang. Dit komt duidelijk naar voren uit een onderzoek van ons waar 20,000 passagiers aan hebben deelgenomen. Naast de vele lovende woorden en positieve feedback konden we dankzij jou zo nóg meer leren over de behoeften van de FlixBus reiziger. Op deze manier kunnen wij weer verbeteringen doorvoeren om de kwaliteit en de service te verhogen.

Linda Schouw

Ik reis zo graag met de FlixBus omdat het veel betaalbaarder is dan vele andere vervoerders en het ook nog eens comfortabel is! De eerste vakantie samen met mijn vriend zijn wij met de FlixBus weg geweest en ik heb er hele goede herinneringen aan (ook door onze medereizigers).

Linda Schouw

Silas Kappert

Ik reis graag met jullie bussen omdat het gemakkelijk is, snel en goed(koop)!

Silas Kappert

Dennis Heijmans

Heel relaxt en zeer betaalbaar door Europa reizen, wat wil je nog meer? WiFi, stopcontact: geregeld! Comfortabele stoelen, genoeg beenruimte: ga lekker zitten! Goede service, strakke planning, vakbekwame chauffeurs. FlixBus, de opstap naar Europa!

Dennis Heijmans

Lotte Vlaming

Ik ga vaak een weekje of weekendje weg en kijk dan altijd eerst of jullie bussen naar de bestemming gaan die ik in mijn hoofd heb. Jullie zijn erg goedkoop, op tijd en de bussen zijn comfortabel en snel! Door jullie reizen is het makkelijker om er even op uit te gaan.

Lotte Vlaming

Klantenwaardering is ook belangrijk voor ons

Ongeveer 35 miljoen passagiers zijn al overtuigd van de hoge kwaliteit die FlixBus aanbiedt. Wij waarderen de vele positieve beoordelingen en feedback en verwelkomen ook jou graag in een van onze bussen.

Klantentevredenheid

Klantentevredenheid heeft de hoogste prioriteit bij FlixBus. Dit wordt bewezen door een enquete betreffende de kwaliteit van de reis, waar 97% van de FlixBus reizigers “Tevreden” tot “Heel tevreden” antwoordden.

Geweldige Service

Veel lof was er ook voor de stiptheid van de bussen, de persoonlijke service van de buschauffeurs en het hoge reiscomfort van de FlixBussen.