Bus van Eindhoven naar Sheffield

vanaf 39 €

Comfort aan boord

Onze bussen zijn uitgerust met ruime, comfortabele zitplaatsen, een toilet, wifi en stopcontacten.
Services aan boord

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Eindhoven

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

De snelste busreis van Eindhoven naar Sheffield duurt maar 15 uur 20 minuten.
De route Eindhoven Sheffield is 745 km. FlixBus brengt je met de bus van Eindhoven naar Sheffield in slechts 15 uur 20 minuten.
Je reist al vanaf 39,00 € met de bus naar Sheffield vanuit Eindhoven. De gemiddelde ticketprijs voor deze busreis is 39,00 €.
Er zijn rechtstreekse verbindingen Eindhoven Sheffield. van de 2 dagelijkse ritten van Eindhoven naar Sheffield, zijn 2 rechtstreeks. de snelste rit voor deze verbinding heeft nan halte(s).
Je busticket voor de bus Eindhoven Sheffield kan je gemakkelijk betalen met kaart, iDEAL, PayPal, Google Pay enz.
Onze Real-Time Info Tool laat zien waar je bus is. Selecteer de juiste halte en controleer hoe laat de bus aankomt. Je ziet waar je bus rijdt en of er vertraging is.
Bustickets voor FlixBus zijn al beschikbaar vanaf 39,00 €. Koop je ticket gemakkelijk via onze website https://www.flixbus.nl/ of in de app. Hoe vroeger je boekt, hoe beter de prijs!
Er zijn verschillende veilige betaalmethodes beschikbaar om je ticket aan te kopen. Je hebt de keuze tussen kaartbetaling, PayPal, Google Pay, Apple Pay, iDEAL enz. Zodra je op het punt staat te betalen, krijg je een overzicht van alle beschikbare betaalmogelijkheden voor jouw reis en kun je jouw voorkeur selecteren. Problemen met betalen? Ga naar onze Help-pagina. Contant betalen is enkel mogelijk in de bus zelf of bij een van onze fysieke verkooppunten.
FlixBus biedt al tickets aan vanaf 39,00 €. Koop je ticket eenvoudig op onze website https://www.flixbus.nl/ of via de app. Hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger!

Bus van Eindhoven naar Sheffield

De goedkoopste busreizen van Eindhoven naar Sheffield

Een busreis Eindhoven Sheffield boeken was nog nooit zo makkelijk met FlixBus. Hoe vroeger je boekt, hoe meer je bespaart!
FlixBus rijdt in 38 landen en heeft maar liefst 5000 bestemmingen. We brengen je dus overal naartoe!
tickets zijn al beschikbaar vanaf 39,00 €.Voor de beste prijzen, boek je van tevoren online en vermijd je reizen tijdens het weekend of feestdagen.
De afstand van Eindhoven naar Sheffield is 745 km, en duurt maar 15 uur 20 minuten met onze snelste verbinding.

Reizen met FlixBus is nog makkelijker met onze FlixBus app. Al je gegevens worden daar ook opgeslagen voor je volgende reis.

Reizen met de bus van Eindhoven naar Sheffield

Of je nu ‘s morgens vroeg of ‘s avonds laat wil reizen, wij hebben de geschikte busreis voor je! 2 rides tussen Eindhoven en Sheffield. De eerste bus is om 10:50 en de laatste bus om 20:05. De busreis van Eindhoven naar Sheffield duurt minimaal 15 uur 20 minuten; bovendien hoef je je met de bus geen zorgen te maken over verkeer of vertraging onderweg. Relax en geniet van de rit met gratis Wi-Fi en meer dan genoeg beenruimte.
Bustickets zijn al beschikbaar vanaf 39,00 €. Reizen met de bus is dus de goedkoopste manier van reizen.
Busreizen zijn ook een milieuvriendelijke keuze omdat bussen per persoon minder CO₂ uitstoten dan bijvoorbeeld het vliegtuig of een auto. We investeren in techologie om onze klimaatimpact nog meer te reduceren en bieden al onze reizigers de mogelijkheid om de CO₂-uitstoot van hun reis te compenseren bij het boeken van hun ticket. Selecteer simpelweg “Compensatie voor je reis” en draag rechtstreeks bij aan een groenere toekomst door duurzame projecten te steunen.

Busreizen vanuit Eindhoven

Klaar voor je reis vanuit Eindhoven? Eindhoven is een populaire hub met one station en is goed verbonden met bussen naar 87 bestemmingen over het hele land.
Waar je ook heen reist, onze website staat boordevol informatie en onze medewerkers staan je graag te hulp. We doen er alles aan om je reis zo aangenaam mogelijk te maken zodat je er helemaal van kunt genieten.

Bestemming Sheffield

Begin nu met het voorbereiden van je reis naar Sheffield. Je weet niet wat te doen? Hier is alles wat je moet weten:
Sheffield is enorm goed verbonden vanuit verschillende locaties in binnen- en buitenland en dus makkelijk bereikbaar. FlixBus heeft 2 busstations in Sheffield , en verbindt 24 cities.
De prachtige bezienswaardigheden en cultuur van deze bruisende en beroemde stad waren nog nooit zo dichtbij. Spring nu op de FlixBus en ontdek al het moois dat deze stad te bieden heeft!

Wat kan je verwachten aan boord van de FlixBus van Eindhoven naar Sheffield?

Reizen van Eindhoven naar Sheffield is snel, schoon en comfortabel én een ticket heb je zo geboekt. Je kunt je ticket online kopen via de website, in onze app, met een Google Assistant of in een van onze fysieke FlixShops.
Wij aanvaarden kaartbetalingen, maar ook PayPal, Google Pay, Apple Pay, iDEAL en nog veel meer andere betaalmogelijkheden. De makkelijkste manier om je ticket te kopen is in onze app. Je hebt slechts enkele seconden nodig om je ticket te reserveren en je hoeft je ticket niet te printen. Je ticket laten zien op je telefoon is genoeg!

Wil je naast familie of vrienden zitten of heb je graag een lege stoel naast je? Wil je makkelijk naar het toilet kunnen of heb je een tafeltje nodig om nog wat te kunnen werken onderweg? Je kan een zitplaats reserveren wanneer je boekt via de app of op de website. Je hebt de keuze tussen verschillende zitplaatsen: aan een tafeltje, een panoramastoel of een lege stoel naast je. Ga lekker zitten, relax en geniet van de mogelijkheden aan boord om je busreis onvergetelijk te maken. De meeste van onze bussen zijn uitgerust met Wi-Fi en stopcontacten. Natuurlijk zijn er ook toiletten aanwezig aan boord.
Daarnaast is er voldoende ruimte voor je bagage . Met FlixBus heb je recht op 1x handbagage en 1x ruimbagage zodat je niks achter hoeft te laten.


De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid