Innovatiepartners

FlixBus – wij combineren ervaring met innovatie

FlixBus is actief binnen het internationale langeafstandsvervoer en combineert de kernvaardigheden en kennis van haar verschillende partners. Het innovatieve ondernemerschap gaat hand in hand met jaren ervaring, kwaliteit en traditie.

Deze unieke samenwerkingen hebben ervoor gezorgd dat FlixBus één van de grote spelers is op de markt van langeafstandsbusreizen. Dit resulteerde in een duurzame en competitieve bekrachtiging waaruit het handelsmerk “FlixBus” is ontstaan. Zo heeft ons bedrijf zich kunnen vestigen als nieuw vervoersalternatief in Duitsland. FlixBus werkt samen met gereputeerde partners uit verschillende domeinen zoals economie, wetenschap en technologie.

FlixBus = mobiele infrastructuur voor een prestatiegericht busnetwerk

Het aanbod van FlixBus is gebaseerd op de operationele werking van het duidelijk uiteengezette routenetwerk. Het innovatieve en prestatiegerichte ticketingsysteem(website) heeft hieraan bijgedragen. Deze mobiele infrastructuur is speciaal ontworpen voor FlixBus en is uniek in zijn vorm. Het IT team, dat wordt bijgestaan door internationale experten op het gebied van hardware en software, zorgt voor de goede operationele werking.
 

Microsoft BizSpark
Entrepreneurship LMU
Atmosfair
moovel
Bus & Coach Smart Move
Salesforce