Reizen met de bus: Rennes → Bordeaux

Comfort aan boord

Onze bussen zijn uitgerust met ruime, comfortabele zitplaatsen, een toilet, wifi en stopcontacten.
Services aan boord

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Rennes

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

De snelste busreis van Rennes naar Bordeaux duurt maar 5 uur 40 minuten.
De route Rennes Bordeaux is 435kms. FlixBus brengt je met de bus van Rennes naar Bordeaux in slechts 5 uur 40 minuten.
Je reist al vanaf 19,99 € met de bus naar Bordeaux vanuit Rennes. De gemiddelde ticketprijs voor deze busreis is 24,99 €.
Er zijn rechtstreekse verbindingen Rennes Bordeaux. van de 5 dagelijkse ritten van Rennes naar Bordeaux, zijn 5 rechtstreeks. de snelste rit voor deze verbinding heeft 2 halte(s).
Je busticket voor de bus Rennes Bordeaux kan je gemakkelijk betalen met kaart, iDEAL, PayPal, Google Pay enz.
Onze Real-Time Info Tool laat zien waar je bus is. Selecteer de juiste halte en controleer hoe laat de bus aankomt. Je ziet waar je bus rijdt en of er vertraging is.
Bustickets voor FlixBus zijn al beschikbaar vanaf 19,99 €. Koop je ticket gemakkelijk via onze website https://www.flixbus.nl/ of in de app. Hoe vroeger je boekt, hoe beter de prijs!
Er zijn verschillende veilige betaalmethodes beschikbaar om je ticket aan te kopen. Je hebt de keuze tussen kaartbetaling, PayPal, Google Pay, Apple Pay, iDEAL enz. Zodra je op het punt staat te betalen, krijg je een overzicht van alle beschikbare betaalmogelijkheden voor jouw reis en kun je jouw voorkeur selecteren. Problemen met betalen? Ga naar onze Help-pagina. Contant betalen is enkel mogelijk in de bus zelf of bij een van onze fysieke verkooppunten.
FlixBus biedt al tickets aan vanaf 19,99 €. Koop je ticket eenvoudig op onze website https://www.flixbus.nl/ of via de app. Hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger!

Voordelige busreizen van Rennes naar Bordeaux

Met de bus van Rennes naar Bordeaux is makkelijk en goedkoop met FlixBus. Deze twee steden liggen op 435kms van elkaar en zijn al bereikbaar in 5 uur 40 minuten.
Tickets van FlixBus zijn altijd voordelig, maar bespaar nog meer en boek van tevoren online. Boek je ticket via de website of in onze Reizen met de bus is een van de meest milieuvriendelijke keuzes voor langeafstandsreizen. We zijn hard aan het werk om onze reizen nog groener te maken met hoge milieunormen voor al onze bussen, alternatieve rij- en brandstoftechnologieën en de optie voor al onze passagiers om hun CO₂-uitstoot te compenseren bij aankoop van hun ticket.
De gemiddelde prijs voor een busreis Rennes Bordeaux is 24,99 €. Reizen met de bus is dus de goedkoopste manier van reizen!

Vertrek vanuit Rennes

Reis je voor het eerst met de bus vanuit Rennes? Hier is alles wat je moet weten:
Rennes is een bekende hub met één busstation; 73 vertrekkende bussen dagelijkse bussen naar binnen- en buitenland.

Aankomst in Bordeaux

Reis je voor de eerste keer naar Bordeaux? Hier is alles wat je moet weten:
Bordeaux is goed verbonden met andere bestemmingen binnen het netwerk van FlixBus. de stad is verbonden met 126 andere bestemmingen die makkelijk bereikbaar zijn met de bus. de stad heeft 3 FlixBus-haltes.

Wat je kunt verwachten aan boord van je FlixBus van Rennes naar Bordeaux

Reizen met de bus van Rennes naar Bordeaux met FlixBus staat voor comfortabel reizen dankzij onze service aan boord . Zo vliegt de tijd voorbij! Het merendeel van onze bussen is voorzien van gratis wifi, toiletten en stopcontacten.
Je kunt 1 stuk handbagage en 1 stuk ruimbagage meenemen per passagier. Zelfs voor lange reizen kan je dus alles meenemen wat je nodig hebt.
Alle passagiers met een ticket hebben gegarandeerd een stoel op onze bussen, maar een zitplaats reserveren is ook mogelijk tijdens het boekingsproces. Er is keuze uit een klassieke stoel, aan een tafeltje, een panoramastoel of een lege stoel naast je.
Reserveer je zitplaats eenvoudig online of in onze FlixBus app bij aankoop van je ticket. Verschillende betaalmogelijkheden zijn beschikbaar.


De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid