Reizen met de bus: Poznań → Krakau

vanaf 20,90 €

Comfort aan boord

Onze bussen zijn uitgerust met ruime, comfortabele zitplaatsen, een toilet, wifi en stopcontacten.
Services aan boord

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Poznań

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

De snelste busreis van Poznań naar Krakau duurt maar 6 uur 50 minuten.
De route Poznań Krakau is 448 km. FlixBus brengt je met de bus van Poznań naar Krakau in slechts 6 uur 50 minuten.
Je reist al vanaf 12,00 € met de bus naar Krakau vanuit Poznań. De gemiddelde ticketprijs voor deze busreis is 18,99 €.
Er zijn rechtstreekse verbindingen Poznań Krakau. van de 12 dagelijkse ritten van Poznań naar Krakau, zijn 12 rechtstreeks. de snelste rit voor deze verbinding heeft 6.0 halte(s).
Je busticket voor de bus Poznań Krakau kan je gemakkelijk betalen met kaart, iDEAL, PayPal, Google Pay enz.
Onze Real-Time Info Tool laat zien waar je bus is. Selecteer de juiste halte en controleer hoe laat de bus aankomt. Je ziet waar je bus rijdt en of er vertraging is.
Bustickets voor FlixBus zijn al beschikbaar vanaf 12,00 €. Koop je ticket gemakkelijk via onze website https://www.flixbus.nl/ of in de app. Hoe vroeger je boekt, hoe beter de prijs!
Er zijn verschillende veilige betaalmethodes beschikbaar om je ticket aan te kopen. Je hebt de keuze tussen kaartbetaling, PayPal, Google Pay, Apple Pay, iDEAL enz. Zodra je op het punt staat te betalen, krijg je een overzicht van alle beschikbare betaalmogelijkheden voor jouw reis en kun je jouw voorkeur selecteren. Problemen met betalen? Ga naar onze Help-pagina. Contant betalen is enkel mogelijk in de bus zelf of bij een van onze fysieke verkooppunten.
FlixBus biedt al tickets aan vanaf 12,00 €. Koop je ticket eenvoudig op onze website https://www.flixbus.nl/ of via de app. Hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger!

De goedkoopste bussen van Poznań naar Krakau

Op zoek naar goedkope tickets Poznań Krakau? FlixBus brengt je erheen. De afstand Poznań Krakau is 448 km. De reis duurt minimaal 6 uur 50 minuten.
FlixBus heeft een groot netwerk. Je kan dus makkelijk verder reizen vanaf je bestemming Krakau. ticketprijzen voor deze verbinding zijn gemiddeld 18,99 €, maar prijzen starten al vanaf 12,00 €. de laagste prijs voor deze verbinding is 12,00 €. Tickets kunnen duurder zijn tijdens het hoogseizoen of als de bus bijna vol is.
Hoe vind je de beste prijzen? Zorg dat je vroeg boekt via de website of in de FlixBus app. Tickets via de app worden meteen opgeslagen, waardoor je reis nog makkelijker en groener is!

Busreizen Poznań Krakau

met 12 ritten per dag, is het makkelijk om de beste vertrektijd naar Krakau te kiezen.
De bus doet er minimaal 6 uur 50 minuten over. Er zijn 6.0 bushaltes onderweg.

Reizen met FlixBus is snel en goedkoop. Als je vroeg boekt online of in de app, kan je al profiteren van prijzen vanaf 12,00 € voor een ticket Poznań Krakau, , maar prijzen stijgen tijdens het hoogseizoen of als de bus bijna volzet is. Dan kan de gemiddelde prijs oplopen tot 18,99 € . Met de bus op vakantie gaan is goedkoper dan reizen met de trein, auto of vliegtuig!
Niet onbelangrijk, busreizen zijn milieuvriendelijker dan bv. de auto of het vliegtuig. We investeren in projecten voor CO₂-neutrale bussen die aangedreven worden door bijv. electriciteit, waterstof of biogas. Elke passagier heeft ook de optie om de CO₂-uitstoot van hun reis te compenseren door te doneren aan groene projecten bij aankoop van een ticket.

Reizen met de bus vanuit Poznań

Poznań is goed bereikbaar in het FlixBus netwerk met maar liefst 140 verbindingen die dagelijks vertrekken van the city bus station. Reizen in binnen- en buitenland was nog nooit zo makkelijk.

Aankomen in Krakau

Met 1 bus stations een makkelijk te bereiken station, is Poznań goed verbonden. Reizen met FlixBus is heel goedkoop en makkelijk. In Krakau arriveren dagelijks 233 routes

Wat is er aan boord van de FlixBus van Poznań naar Krakau

Als je je ticket in de FlixBus app hebt aangekocht en hebt betaald met een van onze veilige betaalmethoden, dan hoef je alleen maar je ticket op je telefoon te laten zien. Ook met een mobiel ticket kan je genoeg bagage meenemen. Elke passagier heeft met FlixBus recht op één stuk handbagage en één stuk ruimbagage voor hun reis.
Wil jij gegarandeerd je favoriete stoel op de bus? Reserveer je zitplaats wanneer je je ticket koopt. Kies voor een klassieke stoel, aan een tafeltje, een panoramastoel voor het mooiste uitzicht of ga voor een lege stoel naast je en geniet van extra ruimte.
Zodra je bagage in de bus zit, kan je plaats nemen en van je reis genieten met onze service aan boord van de FlixBus. Er zijn toiletten aan boord aanwezig. Maak gebruik van de gratis WiFi en stopcontacten op de bus. Moet je nog e-mails controleren of wil je gewoon van de reis en het uitzicht genieten? Op FlixBus kan je rekenen voor een comfortabele reis!


De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid