Reizen met de bus: Metz ↔ Maastricht

vanaf 17,99 €

Comfort aan boord

Onze bussen zijn uitgerust met ruime, comfortabele zitplaatsen, een toilet, wifi en stopcontacten.
Services aan boord

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Metz

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

De snelste busreis van Metz naar Maastricht duurt maar 4 uur 5 minuten.
De route Metz Maastricht is 246kms. FlixBus brengt je met de bus van Metz naar Maastricht in slechts 4 uur 5 minuten.
Je reist al vanaf 12,00 € met de bus naar Maastricht vanuit Metz. De gemiddelde ticketprijs voor deze busreis is 12,00 €.
Er zijn rechtstreekse verbindingen Metz Maastricht. de snelste rit voor deze verbinding heeft 6 halte(s).
Je busticket voor de bus Metz Maastricht kan je gemakkelijk betalen met kaart, iDEAL, PayPal, Google Pay enz.
Onze Real-Time Info Tool laat zien waar je bus is. Selecteer de juiste halte en controleer hoe laat de bus aankomt. Je ziet waar je bus rijdt en of er vertraging is.
Bustickets voor FlixBus zijn al beschikbaar vanaf 12,00 €. Koop je ticket gemakkelijk via onze website https://www.flixbus.nl/ of in de app. Hoe vroeger je boekt, hoe beter de prijs!
Er zijn verschillende veilige betaalmethodes beschikbaar om je ticket aan te kopen. Je hebt de keuze tussen kaartbetaling, PayPal, Google Pay, Apple Pay, iDEAL enz. Zodra je op het punt staat te betalen, krijg je een overzicht van alle beschikbare betaalmogelijkheden voor jouw reis en kun je jouw voorkeur selecteren. Problemen met betalen? Ga naar onze Help-pagina. Contant betalen is enkel mogelijk in de bus zelf of bij een van onze fysieke verkooppunten.
FlixBus biedt al tickets aan vanaf 12,00 €. Koop je ticket eenvoudig op onze website https://www.flixbus.nl/ of via de app. Hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger!

De goedkoopste bussen van Metz naar Maastricht

Op zoek naar goedkope tickets Metz Maastricht? FlixBus brengt je erheen. De afstand Metz Maastricht is 246kms. De reis duurt minimaal 4 uur 5 minuten.
FlixBus heeft een groot netwerk. Je kan dus makkelijk verder reizen vanaf je bestemming Maastricht.
Hoe vind je de beste prijzen? Zorg dat je vroeg boekt via de website of in de FlixBus app. Tickets via de app worden meteen opgeslagen, waardoor je reis nog makkelijker en groener is!

Busreizen Metz Maastricht


De bus doet er minimaal 4 uur 5 minuten over. Er zijn 6 bushaltes onderweg.

Reizen met FlixBus is snel en goedkoop. Als je vroeg boekt online of in de app, kan je al profiteren van prijzen vanaf 12,00 € voor een ticket Metz Maastricht, Met de bus op vakantie gaan is goedkoper dan reizen met de trein, auto of vliegtuig!
Niet onbelangrijk, busreizen zijn milieuvriendelijker dan bv. de auto of het vliegtuig. We investeren in projecten voor CO₂-neutrale bussen die aangedreven worden door bijv. electriciteit, waterstof of biogas. Elke passagier heeft ook de optie om de CO₂-uitstoot van hun reis te compenseren door te doneren aan groene projecten bij aankoop van een ticket.

Reizen met de bus vanuit Metz

Metz is goed bereikbaar in het FlixBus netwerk met maar liefst 127 verbindingen die dagelijks vertrekken van 2 stations. Reizen in binnen- en buitenland was nog nooit zo makkelijk.

Aankomen in Maastricht

Met 2 bus stations, is Metz goed verbonden. Reizen met FlixBus is heel goedkoop en makkelijk. In Maastricht arriveren dagelijks 69 routes

Wat is er aan boord van de FlixBus van Metz naar Maastricht

Als je je ticket in de FlixBus app hebt aangekocht en hebt betaald met een van onze veilige betaalmethoden, dan hoef je alleen maar je ticket op je telefoon te laten zien. Ook met een mobiel ticket kan je genoeg bagage meenemen. Elke passagier heeft met FlixBus recht op één stuk handbagage en één stuk ruimbagage voor hun reis.
Wil jij gegarandeerd je favoriete stoel op de bus? Reserveer je zitplaats wanneer je je ticket koopt. Kies voor een klassieke stoel, aan een tafeltje, een panoramastoel voor het mooiste uitzicht of ga voor een lege stoel naast je en geniet van extra ruimte.
Zodra je bagage in de bus zit, kan je plaats nemen en van je reis genieten met onze service aan boord van de FlixBus. Er zijn toiletten aan boord aanwezig. Maak gebruik van de gratis WiFi en stopcontacten op de bus. Moet je nog e-mails controleren of wil je gewoon van de reis en het uitzicht genieten? Op FlixBus kan je rekenen voor een comfortabele reis!


De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid