Als je deze website niet kunt openen, bel dan naar de +31 (0) 858 881 843 of gebruik de Google Assistent-app van FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Nachtbus - slapend reizen door Europa

Het nachtbusnet van FlixBus

Onze nachtbus rijdt elke dag naar verschillende Europese steden om je nog sneller op jouw bestemming te brengen. Met FlixBus kom je nog sneller van A naar B doordat er ’s nachts minder verkeer is en aan minder haltes wordt gestopt. Het mooiste: voor een plaats op deze bus hoef je niet eens vroeger te boeken!

Heb je besloten om nog een last minute te boeken? Geen probleem! Je kunt je buskaartje op de bus kopen bij de chauffeur als er nog vrije plaatsen zijn. Maar hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper je ticket! Ook tijdens onze comfortabele nachtritten garandeert FlixBus de beste service: voordelige snacks en drankjes, extra beenruimte, verstelbare rugleuning, stopcontacten én gratis Wi-Fi.

Onze nachtbus reist door heel Europa

Hieronder vind je een selectie van de populairste busroutes in ons nachtbusnetwerk:

Eiffeltoren bij zonsondergang
Met de nachtbus van Amsterdam naar Parijs.
Het Louvre in Parijs laat op de avond
Met de nachtbus van Utrecht naar Parijs.
Quartier La Défense in Parijs
Met de nachtbus van Rotterdam naar Parijs.
Stadspanorama van Berlijn
Met de nachtbus van Amsterdam naar Berlijn.
Afbeelding van Alexanderplatz in Berlijn
Met de nachtbus van Groningen naar Berlijn.
Brandenburger Tor in Berlijn met vuurwerk
Met de nachtbus van Nijmegen naar Berlijn.
Stadsaanzicht van Hamburg
Met de nachtbus van Groningen naar Hamburg.
Plein in Bremen
Met de nachtbus van Groningen naar Bremen.
Siegestor in München na zonsondergang
Met de nachtbus van Nijmegen naar München.

Ontdek Europa met de nachtbus!

Waar wil jij naartoe met de nachtbus? Reis je het liefst van Amsterdam naar Berlijn of van Groningen naar Hamburg? Je kunt natuurlijk ook met de nachtbus van Groningen naar Berlijn of kies voor een andere busverbinding uit onze vele bestemmingen. Door de snelle uitbreiding van ons busnetwerk reis je ook 's nachts naar al jouw favoriete Europese bestemmingen te reizen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de op de hoogte te blijven van onze nieuwe nachtbusverbindingen.

Onze busreizen zijn verrassend efficiënt: geen enkel ander transportmiddel is zó energiezuinig en stoot zó weinig CO2 uit per persoon. In vergelijking met vliegtuigen, treinen en auto's is de bus het meest milieuvriendelijke transportmiddel. Neem dus de nachtbus van FlixBus en reis duurzaam, comfortabel en snel naar verschillende Europese steden. 

Boek nu jouw nachtbus