Reizen met de bus: Sarımsaklı Bulvarı ↔ İnegöl

vanaf 15,50 €

Comfort aan boord

Onze bussen zijn uitgerust met ruime, comfortabele zitplaatsen, een toilet, wifi en stopcontacten.
Services aan boord

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Sarımsaklı Bulvarı

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

De snelste busreis van Sarımsaklı Bulvarı naar İnegöl duurt maar 6 uur 10 minuten.
De route Sarımsaklı Bulvarı İnegöl is 343kms. FlixBus brengt je met de bus van Sarımsaklı Bulvarı naar İnegöl in slechts 6 uur 10 minuten.
Je reist al vanaf 15,50 € met de bus naar İnegöl vanuit Sarımsaklı Bulvarı. De gemiddelde ticketprijs voor deze busreis is 15,50 €.
Er zijn rechtstreekse verbindingen Sarımsaklı Bulvarı İnegöl. van de 4 dagelijkse ritten van Sarımsaklı Bulvarı naar İnegöl, zijn 4 rechtstreeks. de snelste rit voor deze verbinding heeft 8 halte(s).
Je busticket voor de bus Sarımsaklı Bulvarı İnegöl kan je gemakkelijk betalen met kaart, iDEAL, PayPal, Google Pay enz.
Onze Real-Time Info Tool laat zien waar je bus is. Selecteer de juiste halte en controleer hoe laat de bus aankomt. Je ziet waar je bus rijdt en of er vertraging is.
Bustickets voor FlixBus zijn al beschikbaar vanaf 15,50 €. Koop je ticket gemakkelijk via onze website https://www.flixbus.nl/ of in de app. Hoe vroeger je boekt, hoe beter de prijs!
Er zijn verschillende veilige betaalmethodes beschikbaar om je ticket aan te kopen. Je hebt de keuze tussen kaartbetaling, PayPal, Google Pay, Apple Pay, iDEAL enz. Zodra je op het punt staat te betalen, krijg je een overzicht van alle beschikbare betaalmogelijkheden voor jouw reis en kun je jouw voorkeur selecteren. Problemen met betalen? Ga naar onze Help-pagina. Contant betalen is enkel mogelijk in de bus zelf of bij een van onze fysieke verkooppunten.
FlixBus biedt al tickets aan vanaf 15,50 €. Koop je ticket eenvoudig op onze website https://www.flixbus.nl/ of via de app. Hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger!

De goedkoopste bussen van Sarımsaklı Bulvarı naar İnegöl

Op zoek naar goedkope tickets Sarımsaklı Bulvarı İnegöl? FlixBus brengt je erheen. De afstand Sarımsaklı Bulvarı İnegöl is 343kms. De reis duurt minimaal 6 uur 10 minuten.
FlixBus heeft een groot netwerk. Je kan dus makkelijk verder reizen vanaf je bestemming İnegöl.
Hoe vind je de beste prijzen? Zorg dat je vroeg boekt via de website of in de FlixBus app. Tickets via de app worden meteen opgeslagen, waardoor je reis nog makkelijker en groener is!

Busreizen Sarımsaklı Bulvarı İnegöl

met 4 ritten per dag, is het makkelijk om de beste vertrektijd naar İnegöl te kiezen.
De bus doet er minimaal 6 uur 10 minuten over. Er zijn 8 bushaltes onderweg.

Reizen met FlixBus is snel en goedkoop. Als je vroeg boekt online of in de app, kan je al profiteren van prijzen vanaf 15,50 € voor een ticket Sarımsaklı Bulvarı İnegöl, Met de bus op vakantie gaan is goedkoper dan reizen met de trein, auto of vliegtuig!
Niet onbelangrijk, busreizen zijn milieuvriendelijker dan bv. de auto of het vliegtuig. We investeren in projecten voor CO₂-neutrale bussen die aangedreven worden door bijv. electriciteit, waterstof of biogas. Elke passagier heeft ook de optie om de CO₂-uitstoot van hun reis te compenseren door te doneren aan groene projecten bij aankoop van een ticket.

Reizen met de bus vanuit Sarımsaklı Bulvarı

Sarımsaklı Bulvarı is goed bereikbaar in het FlixBus netwerk met maar liefst 46 verbindingen die dagelijks vertrekken van the city bus station. Reizen in binnen- en buitenland was nog nooit zo makkelijk.

Aankomen in İnegöl

Met een makkelijk te bereiken station, is Sarımsaklı Bulvarı goed verbonden. Reizen met FlixBus is heel goedkoop en makkelijk. In İnegöl arriveren dagelijks 180 routes

Wat is er aan boord van de FlixBus van Sarımsaklı Bulvarı naar İnegöl

Als je je ticket in de FlixBus app hebt aangekocht en hebt betaald met een van onze veilige betaalmethoden, dan hoef je alleen maar je ticket op je telefoon te laten zien. Ook met een mobiel ticket kan je genoeg bagage meenemen. Elke passagier heeft met FlixBus recht op één stuk handbagage en één stuk ruimbagage voor hun reis.
Wil jij gegarandeerd je favoriete stoel op de bus? Reserveer je zitplaats wanneer je je ticket koopt. Kies voor een klassieke stoel, aan een tafeltje, een panoramastoel voor het mooiste uitzicht of ga voor een lege stoel naast je en geniet van extra ruimte.
Zodra je bagage in de bus zit, kan je plaats nemen en van je reis genieten met onze service aan boord van de FlixBus. Er zijn toiletten aan boord aanwezig. Maak gebruik van de gratis WiFi en stopcontacten op de bus. Moet je nog e-mails controleren of wil je gewoon van de reis en het uitzicht genieten? Op FlixBus kan je rekenen voor een comfortabele reis!


De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid