Bus van Maastricht naar Luchthaven Stockholm-Arlanda

vanaf 163,99 €

Comfort aan boord

Onze bussen zijn uitgerust met ruime, comfortabele zitplaatsen, een toilet, wifi en stopcontacten.
Services aan boord

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Ga naar


Bushaltes in Maastricht

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

Je kunt al van Maastricht naar Luchthaven Stockholm-Arlanda reizen voor slechts 163,99 €. Als je doordeweeks en buiten de piekuren reist met FlixBus, profiteer je van de beste prijzen. Koop je busticket van Maastricht naar Luchthaven Stockholm-Arlanda makkelijk op onze website of app. Er zijn verschillende beveiligde betaalmethoden beschikbaar om je busticket van Maastricht naar Luchthaven Stockholm-Arlanda te kopen. Je kunt o.a. betalen met kaart, PayPal en Google Pay. Bij het afrekenen krijg je een overzicht van alle mogelijke betaalopties voor jouw rit. Als je problemen ondervindt met de betaling, ga dan naar onze hulppagina over problemen met betalingen. Aan boord of bij een van onze verkooppunten kunnen bustickets ook contant worden betaald.
Passagiers die reizen van Maastricht naar Luchthaven Stockholm-Arlanda kunnen één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) en één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) gratis meenemen. Wil je extra of speciale bagage meenemen? Ga dan naar deze pagina om je opties te bekijken. Je kunt ook je fiets van Maastricht naar Luchthaven Stockholm-Arlanda meenemen met FlixBus, op basis van beschikbaarheid. Meer informatie over de prijzen voor fietsvervoer.
De prijs van een busticket voor kinderen van Maastricht naar Luchthaven Stockholm-Arlanda hangt af van de leeftijd en wanneer er wordt geboekt. Kinderen onder de 15 jaar hebben recht op korting op het normale volwassenentarief. We berekenen de laagste prijs voor jou wanneer je boekt, op basis van de beschikbare tarieven en kortingen. Als de prijs met korting lager is dan het tarief voor kinderen, betalen alle passagiers dezelfde lage prijs. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van ons beleid voor reizen met kinderen en de vereiste kinderzitjes. Kinderwagens en opvouwbare buggy's (breedte + lengte + hoogte = max. 240 cm) mogen gratis mee in de bagageruimte van de bus.
De laatste rit met FlixBus van Maastricht naar Luchthaven Stockholm-Arlanda vertrekt om 15:50.
Er zijn 2 bushaltes in Maastricht; Maastricht (International Bus Station), Maastricht De Geuselt. In Luchthaven Stockholm-Arlanda zijn er 3 bushaltes; Arlanda Airport (Terminal 5), Arlanda Airport Terminal 2 & 3, Arlanda Airport Terminal 4 & 5. Je kunt de locatie van de FlixBus-haltes vinden op de kaart op deze pagina.
Nee, je ticket afdrukken is in principe niet nodig voor je reis van Maastricht naar Luchthaven Stockholm-Arlanda. Het is genoeg om je ticket op je smartphone of tablet aan de chauffeur te laten zien bij het instappen. Voor de zekerheid raden we echter wel aan om je ticket af te drukken.
Ja, alle bussen van FlixBus van Maastricht naar Luchthaven Stockholm-Arlanda zijn geschikt voor passagiers met beperkte mobiliteit. We streven ernaar om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor passagiers met een handicap of beperkte mobiliteit. Hulpdieren zijn toegestaan aan boord van alle bussen van FlixBus die reizen van Maastricht naar Luchthaven Stockholm-Arlanda. Het vervoer van rolstoelen, opvouwbare rolstoelen, loophulpmiddelen en andere mobiliteitshulpmiddelen is gratis.
De eerste rit met FlixBus van Maastricht naar Luchthaven Stockholm-Arlanda vertrekt om 00:55.
Als je van Maastricht naar Luchthaven Stockholm-Arlanda reist, kun je de locatie van je bus live volgen via onze actuele route-informatie. Selecteer de bushalte om de aankomsttijd te controleren. Je kunt ook zien waar je bus is en of er vertragingen zijn op de route.

Op zoek naar bustickets van Maastricht naar Luchthaven Stockholm-Arlanda?

Zoek niet verder, hier heb je alle belangrijke informatie voor je busreis! De rit van Maastricht naar Luchthaven Stockholm-Arlanda duurt ongeveer 26 uur 45 minuten en is al beschikbaar vanaf 163,99 €. De eerste bus vertrekt om 00:55 en de laatste bus vertrekt om 15:50. FlixBus heeft 2 ritten per dag tussen Maastricht en Luchthaven Stockholm-Arlanda. Reizen met FlixBus betekent ook gratis Wi-Fi, stopcontacten en een gegarandeerde zitplaats.

Hoe koop je een busticket van Maastricht naar Luchthaven Stockholm-Arlanda

Een busticket boeken is heel simpel: op onze website of gratis app boek je een rit in een paar klikken. Als je online een busticket koopt van Maastricht naar Luchthaven Stockholm-Arlanda, kun je veilig online betalen met creditcard, Paypal, Google en Apple Pay. Je kunt ook contant betalen op sommige routes of bij een van onze verkooppunten.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid