Reizen met de bus: Las Vegas ↔ Los Angeles

vanaf 41,99 €

Comfort aan boord

Onze bussen zijn uitgerust met ruime, comfortabele zitplaatsen, een toilet, wifi en stopcontacten.
Services aan boord

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Ga naar


Bushaltes in Las Vegas, NV

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

De busroute van Las Vegas naar Los Angeles is 428 km. Met FlixBus reis je van Las Vegas naar Los Angeles in 4 uur 10 minuten. De snelste verbinding op deze route heeft 1 halte(s). Bussen van FlixBus die van Las Vegas naar Los Angeles rijden, bieden extra beenruimte, persoonlijke stopcontacten en toiletten. De meeste bussen hebben ook gratis Wi-Fi. Bij het boeken van je bus naar Los Angeles kun je ook een zitplaats reserveren, op basis van beschikbaarheid. Kies uit verschillende soorten stoelen, zoals panorama-, tafel- en bedstoelen. Reizen met de bus van Las Vegas naar Los Angeles is een van de meest milieuvriendelijke opties die er is. Busreizen verminderen de uitstoot van het verkeer en als je reist met FlixBus heb je de mogelijkheid om je persoonlijke CO2-uitstoot te compenseren. Tik hiervoor het vakje 'Compensatie voor je reis' aan wanneer je je ticket boekt.
Je kunt al van Las Vegas naar Los Angeles reizen voor slechts 41,99 €. Als je doordeweeks en buiten de piekuren reist met FlixBus, profiteer je van de beste prijzen. Koop je busticket van Las Vegas naar Los Angeles makkelijk op onze website of app. Er zijn verschillende beveiligde betaalmethoden beschikbaar om je busticket van Las Vegas naar Los Angeles te kopen. Je kunt o.a. betalen met kaart, PayPal en Google Pay. Bij het afrekenen krijg je een overzicht van alle mogelijke betaalopties voor jouw rit. Als je problemen ondervindt met de betaling, ga dan naar onze hulppagina over problemen met betalingen. Aan boord of bij een van onze verkooppunten kunnen bustickets ook contant worden betaald.
Passagiers die reizen van Las Vegas naar Los Angeles kunnen één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) en één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) gratis meenemen. Wil je extra of speciale bagage meenemen? Ga dan naar deze pagina om je opties te bekijken. Je kunt ook je fiets van Las Vegas naar Los Angeles meenemen met FlixBus, op basis van beschikbaarheid. Meer informatie over de prijzen voor fietsvervoer.
Ja, alle bussen van FlixBus van Las Vegas naar Los Angeles zijn geschikt voor passagiers met beperkte mobiliteit. We streven ernaar om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor passagiers met een handicap of beperkte mobiliteit. Hulpdieren zijn toegestaan aan boord van alle bussen van FlixBus die reizen van Las Vegas naar Los Angeles. Het vervoer van rolstoelen, opvouwbare rolstoelen, loophulpmiddelen en andere mobiliteitshulpmiddelen is gratis.
De prijs van een busticket voor kinderen van Las Vegas naar Los Angeles hangt af van de leeftijd en wanneer er wordt geboekt. Kinderen onder de 15 jaar hebben recht op korting op het normale volwassenentarief. We berekenen de laagste prijs voor jou wanneer je boekt, op basis van de beschikbare tarieven en kortingen. Als de prijs met korting lager is dan het tarief voor kinderen, betalen alle passagiers dezelfde lage prijs. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van ons beleid voor reizen met kinderen en de vereiste kinderzitjes. Kinderwagens en opvouwbare buggy's (breedte + lengte + hoogte = max. 240 cm) mogen gratis mee in de bagageruimte van de bus.
Er zijn 9 bushaltes in Las Vegas; Henderson (Galleria at Sunset), Las Vegas (Cox Pavilion - University of Nevada, Las Vegas), Las Vegas (Treasure Island), Las Vegas Airport, Las Vegas Downtown (1st St), Las Vegas North (E Craig Rd), Las Vegas S Strip Transit Terminal, Las Vegas Strip (Gilespie St), Las Vegas Strip (Las Vegas Blvd). In Los Angeles zijn er 8 bushaltes; Downey (Stonewood Center), Los Angeles (Hollywood / Highland), Los Angeles (Hope St/Jefferson Blvd - University of Southern California ), Los Angeles (UCLA), Los Angeles (West LA - Expo/Sepulveda), Los Angeles Downtown (FlixBus Lot), Los Angeles Union Station, Los Angeles Union Station Arrivals. Je kunt de locatie van de FlixBus-haltes vinden op de kaart op deze pagina.
De laatste rit met FlixBus van Las Vegas naar Los Angeles vertrekt om 23:45.
De eerste rit met FlixBus van Las Vegas naar Los Angeles vertrekt om 03:00.
Nee, je ticket afdrukken is in principe niet nodig voor je reis van Las Vegas naar Los Angeles. Het is genoeg om je ticket op je smartphone of tablet aan de chauffeur te laten zien bij het instappen. Voor de zekerheid raden we echter wel aan om je ticket af te drukken.
Als je van Las Vegas naar Los Angeles reist, kun je de locatie van je bus live volgen via onze actuele route-informatie. Selecteer de bushalte om de aankomsttijd te controleren. Je kunt ook zien waar je bus is en of er vertragingen zijn op de route.

Op zoek naar bustickets van Las Vegas naar Los Angeles?

Zoek niet verder, hier heb je alle belangrijke informatie voor je busreis! De rit van Las Vegas naar Los Angeles duurt ongeveer 4 uur 10 minuten en is al beschikbaar vanaf 41,99 €. De eerste bus vertrekt om 03:00 en de laatste bus vertrekt om 23:45. FlixBus heeft 8 ritten per dag tussen Las Vegas en Los Angeles. Reizen met FlixBus betekent ook gratis Wi-Fi, stopcontacten en een gegarandeerde zitplaats.

Hoe koop je een busticket van Las Vegas naar Los Angeles

Een busticket boeken is heel simpel: op onze website of gratis app boek je een rit in een paar klikken. Als je online een busticket koopt van Las Vegas naar Los Angeles, kun je veilig online betalen met creditcard, Paypal, Google en Apple Pay. Je kunt ook contant betalen op sommige routes of bij een van onze verkooppunten.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid