Reizen met de bus: Dundee → Dunfermline

vanaf 3 €

Comfort aan boord

Onze bussen zijn uitgerust met ruime, comfortabele zitplaatsen, een toilet, wifi en stopcontacten.
Services aan boord

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Dundee

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

De snelste busreis van Dundee naar Dunfermline duurt maar 1 uur 15 minuten.
De route Dundee Dunfermline is 84kms. FlixBus brengt je met de bus van Dundee naar Dunfermline in slechts 1 uur 15 minuten.
Je reist al vanaf 3,00 € met de bus naar Dunfermline vanuit Dundee. De gemiddelde ticketprijs voor deze busreis is 3,00 €.
Er zijn rechtstreekse verbindingen Dundee Dunfermline. van de 7 dagelijkse ritten van Dundee naar Dunfermline, zijn 7 rechtstreeks. de snelste rit voor deze verbinding heeft 2 halte(s).
Je busticket voor de bus Dundee Dunfermline kan je gemakkelijk betalen met kaart, iDEAL, PayPal, Google Pay enz.
Onze Real-Time Info Tool laat zien waar je bus is. Selecteer de juiste halte en controleer hoe laat de bus aankomt. Je ziet waar je bus rijdt en of er vertraging is.
Bustickets voor FlixBus zijn al beschikbaar vanaf 3,00 €. Koop je ticket gemakkelijk via onze website https://www.flixbus.nl/ of in de app. Hoe vroeger je boekt, hoe beter de prijs!
Er zijn verschillende veilige betaalmethodes beschikbaar om je ticket aan te kopen. Je hebt de keuze tussen kaartbetaling, PayPal, Google Pay, Apple Pay, iDEAL enz. Zodra je op het punt staat te betalen, krijg je een overzicht van alle beschikbare betaalmogelijkheden voor jouw reis en kun je jouw voorkeur selecteren. Problemen met betalen? Ga naar onze Help-pagina. Contant betalen is enkel mogelijk in de bus zelf of bij een van onze fysieke verkooppunten.
FlixBus biedt al tickets aan vanaf 3,00 €. Koop je ticket eenvoudig op onze website https://www.flixbus.nl/ of via de app. Hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger!

Bus van Dundee naar Dunfermline

De goedkoopste busreizen van Dundee naar Dunfermline

Een busreis Dundee Dunfermline boeken was nog nooit zo makkelijk met FlixBus. Hoe vroeger je boekt, hoe meer je bespaart!
FlixBus rijdt in 38 landen en heeft maar liefst 5000 bestemmingen. We brengen je dus overal naartoe!
tickets zijn al beschikbaar vanaf 3,00 €.Voor de beste prijzen, boek je van tevoren online en vermijd je reizen tijdens het weekend of feestdagen.
De afstand van Dundee naar Dunfermline is 84kms, en duurt maar 1 uur 15 minuten met onze snelste verbinding.

Reizen met FlixBus is nog makkelijker met onze FlixBus app. Al je gegevens worden daar ook opgeslagen voor je volgende reis.

Reizen met de bus van Dundee naar Dunfermline

Of je nu ‘s morgens vroeg of ‘s avonds laat wil reizen, wij hebben de geschikte busreis voor je! 7 rides tussen Dundee en Dunfermline. De eerste bus is om 06:00 en de laatste bus om 21:40. De busreis van Dundee naar Dunfermline duurt minimaal 1 uur 15 minuten; bovendien hoef je je met de bus geen zorgen te maken over verkeer of vertraging onderweg. Relax en geniet van de rit met gratis Wi-Fi en meer dan genoeg beenruimte.
Bustickets zijn al beschikbaar vanaf 3,00 €. Reizen met de bus is dus de goedkoopste manier van reizen.
Busreizen zijn ook een milieuvriendelijke keuze omdat bussen per persoon minder CO₂ uitstoten dan bijvoorbeeld het vliegtuig of een auto. We investeren in techologie om onze klimaatimpact nog meer te reduceren en bieden al onze reizigers de mogelijkheid om de CO₂-uitstoot van hun reis te compenseren bij het boeken van hun ticket. Selecteer simpelweg “Compensatie voor je reis” en draag rechtstreeks bij aan een groenere toekomst door duurzame projecten te steunen.

Busreizen vanuit Dundee

Klaar voor je reis vanuit Dundee? Dundee is een populaire hub met one station en is goed verbonden met bussen naar 16 bestemmingen over het hele land.
Waar je ook heen reist, onze website staat boordevol informatie en onze medewerkers staan je graag te hulp. We doen er alles aan om je reis zo aangenaam mogelijk te maken zodat je er helemaal van kunt genieten.

Bestemming Dunfermline

Begin nu met het voorbereiden van je reis naar Dunfermline. Je weet niet wat te doen? Hier is alles wat je moet weten:
Dunfermline is enorm goed verbonden vanuit verschillende locaties in binnen- en buitenland en dus makkelijk bereikbaar. FlixBus heeft een bushalte in Dunfermline, en verbindt 13 cities.
De prachtige bezienswaardigheden en cultuur van deze bruisende en beroemde stad waren nog nooit zo dichtbij. Spring nu op de FlixBus en ontdek al het moois dat deze stad te bieden heeft!

Wat kan je verwachten aan boord van de FlixBus van Dundee naar Dunfermline?

Reizen van Dundee naar Dunfermline is snel, schoon en comfortabel én een ticket heb je zo geboekt. Je kunt je ticket online kopen via de website, in onze app, met een Google Assistant of in een van onze fysieke FlixShops.
Wij aanvaarden kaartbetalingen, maar ook PayPal, Google Pay, Apple Pay, iDEAL en nog veel meer andere betaalmogelijkheden. De makkelijkste manier om je ticket te kopen is in onze app. Je hebt slechts enkele seconden nodig om je ticket te reserveren en je hoeft je ticket niet te printen. Je ticket laten zien op je telefoon is genoeg!

Wil je naast familie of vrienden zitten of heb je graag een lege stoel naast je? Wil je makkelijk naar het toilet kunnen of heb je een tafeltje nodig om nog wat te kunnen werken onderweg? Je kan een zitplaats reserveren wanneer je boekt via de app of op de website. Je hebt de keuze tussen verschillende zitplaatsen: aan een tafeltje, een panoramastoel of een lege stoel naast je. Ga lekker zitten, relax en geniet van de mogelijkheden aan boord om je busreis onvergetelijk te maken. De meeste van onze bussen zijn uitgerust met Wi-Fi en stopcontacten. Natuurlijk zijn er ook toiletten aanwezig aan boord.
Daarnaast is er voldoende ruimte voor je bagage . Met FlixBus heb je recht op 1x handbagage en 1x ruimbagage zodat je niks achter hoeft te laten.


De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid