Reizen met de bus: Delnice → Karlovac

vanaf 6,99 €

Comfort aan boord

Onze bussen zijn uitgerust met ruime, comfortabele zitplaatsen, een toilet, wifi en stopcontacten.
Services aan boord

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Delnice

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

De snelste busreis van Delnice naar Karlovac duurt maar 1 uur.
De route Delnice Karlovac is 76kms. FlixBus brengt je met de bus van Delnice naar Karlovac in slechts 1 uur.
Je reist al vanaf 6,99 € met de bus naar Karlovac vanuit Delnice. De gemiddelde ticketprijs voor deze busreis is 10,99 €.
Er zijn rechtstreekse verbindingen Delnice Karlovac. van de 3 dagelijkse ritten van Delnice naar Karlovac, zijn 3 rechtstreeks. de snelste rit voor deze verbinding heeft 1 halte(s).
Je busticket voor de bus Delnice Karlovac kan je gemakkelijk betalen met kaart, iDEAL, PayPal, Google Pay enz.
Onze Real-Time Info Tool laat zien waar je bus is. Selecteer de juiste halte en controleer hoe laat de bus aankomt. Je ziet waar je bus rijdt en of er vertraging is.
Bustickets voor FlixBus zijn al beschikbaar vanaf 6,99 €. Koop je ticket gemakkelijk via onze website https://www.flixbus.nl/ of in de app. Hoe vroeger je boekt, hoe beter de prijs!
Er zijn verschillende veilige betaalmethodes beschikbaar om je ticket aan te kopen. Je hebt de keuze tussen kaartbetaling, PayPal, Google Pay, Apple Pay, iDEAL enz. Zodra je op het punt staat te betalen, krijg je een overzicht van alle beschikbare betaalmogelijkheden voor jouw reis en kun je jouw voorkeur selecteren. Problemen met betalen? Ga naar onze Help-pagina. Contant betalen is enkel mogelijk in de bus zelf of bij een van onze fysieke verkooppunten.
FlixBus biedt al tickets aan vanaf 6,99 €. Koop je ticket eenvoudig op onze website https://www.flixbus.nl/ of via de app. Hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger!

Bus van Delnice naar Karlovac

De goedkoopste busreizen van Delnice naar Karlovac

Een busreis Delnice Karlovac boeken was nog nooit zo makkelijk met FlixBus. Hoe vroeger je boekt, hoe meer je bespaart!
FlixBus rijdt in 38 landen en heeft maar liefst 5000 bestemmingen. We brengen je dus overal naartoe!
tickets zijn al beschikbaar vanaf 6,99 €, met een gemiddelde ticketprijs van 10,99 €. Voor de beste prijzen, boek je van tevoren online en vermijd je reizen tijdens het weekend of feestdagen.
De afstand van Delnice naar Karlovac is 76kms, en duurt maar 1 uur met onze snelste verbinding.

Reizen met FlixBus is nog makkelijker met onze FlixBus app. Al je gegevens worden daar ook opgeslagen voor je volgende reis.

Reizen met de bus van Delnice naar Karlovac

Of je nu ‘s morgens vroeg of ‘s avonds laat wil reizen, wij hebben de geschikte busreis voor je! 3 rides tussen Delnice en Karlovac. De eerste bus is om 07:45 en de laatste bus om 15:45. De busreis van Delnice naar Karlovac duurt minimaal 1 uur; bovendien hoef je je met de bus geen zorgen te maken over verkeer of vertraging onderweg. Relax en geniet van de rit met gratis Wi-Fi en meer dan genoeg beenruimte.
Bustickets zijn al beschikbaar vanaf 6,99 €. Reizen met de bus is dus de goedkoopste manier van reizen.
Busreizen zijn ook een milieuvriendelijke keuze omdat bussen per persoon minder CO₂ uitstoten dan bijvoorbeeld het vliegtuig of een auto. We investeren in techologie om onze klimaatimpact nog meer te reduceren en bieden al onze reizigers de mogelijkheid om de CO₂-uitstoot van hun reis te compenseren bij het boeken van hun ticket. Selecteer simpelweg “Compensatie voor je reis” en draag rechtstreeks bij aan een groenere toekomst door duurzame projecten te steunen.

Busreizen vanuit Delnice

Klaar voor je reis vanuit Delnice? Delnice is een populaire hub met one station en is goed verbonden met bussen naar 7 bestemmingen over het hele land.
Waar je ook heen reist, onze website staat boordevol informatie en onze medewerkers staan je graag te hulp. We doen er alles aan om je reis zo aangenaam mogelijk te maken zodat je er helemaal van kunt genieten.

Bestemming Karlovac

Begin nu met het voorbereiden van je reis naar Karlovac. Je weet niet wat te doen? Hier is alles wat je moet weten:
Karlovac is enorm goed verbonden vanuit verschillende locaties in binnen- en buitenland en dus makkelijk bereikbaar. FlixBus heeft een bushalte in Karlovac, en verbindt 51 cities.
De prachtige bezienswaardigheden en cultuur van deze bruisende en beroemde stad waren nog nooit zo dichtbij. Spring nu op de FlixBus en ontdek al het moois dat deze stad te bieden heeft!

Wat kan je verwachten aan boord van de FlixBus van Delnice naar Karlovac?

Reizen van Delnice naar Karlovac is snel, schoon en comfortabel én een ticket heb je zo geboekt. Je kunt je ticket online kopen via de website, in onze app, met een Google Assistant of in een van onze fysieke FlixShops.
Wij aanvaarden kaartbetalingen, maar ook PayPal, Google Pay, Apple Pay, iDEAL en nog veel meer andere betaalmogelijkheden. De makkelijkste manier om je ticket te kopen is in onze app. Je hebt slechts enkele seconden nodig om je ticket te reserveren en je hoeft je ticket niet te printen. Je ticket laten zien op je telefoon is genoeg!

Wil je naast familie of vrienden zitten of heb je graag een lege stoel naast je? Wil je makkelijk naar het toilet kunnen of heb je een tafeltje nodig om nog wat te kunnen werken onderweg? Je kan een zitplaats reserveren wanneer je boekt via de app of op de website. Je hebt de keuze tussen verschillende zitplaatsen: aan een tafeltje, een panoramastoel of een lege stoel naast je. Ga lekker zitten, relax en geniet van de mogelijkheden aan boord om je busreis onvergetelijk te maken. De meeste van onze bussen zijn uitgerust met Wi-Fi en stopcontacten. Natuurlijk zijn er ook toiletten aanwezig aan boord.
Daarnaast is er voldoende ruimte voor je bagage . Met FlixBus heb je recht op 1x handbagage en 1x ruimbagage zodat je niks achter hoeft te laten.


De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid