Reizen met de bus: Söderköping ↔ Norrköping

vanaf 4,99 €

Comfort aan boord

Onze bussen zijn uitgerust met ruime, comfortabele zitplaatsen, een toilet, wifi en stopcontacten.
Services aan boord

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

Veilig en milieuvriendelijk

Hoogste veiligheidseisen Uiterst gekwalificeerde chauffeurs Milieubewust reizen
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Söderköping

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

De snelste busreis van Söderköping naar Norrköping duurt maar 25 minuten.
De route Söderköping Norrköping is 16kms. FlixBus brengt je met de bus van Söderköping naar Norrköping in slechts 25 minuten.
Je reist al vanaf 4,99 € met de bus naar Norrköping vanuit Söderköping. De gemiddelde ticketprijs voor deze busreis is 6,99 €.
Er zijn rechtstreekse verbindingen Söderköping Norrköping. van de 3 dagelijkse ritten van Söderköping naar Norrköping, zijn 3 rechtstreeks. de snelste rit voor deze verbinding heeft 1 halte(s).
Je busticket voor de bus Söderköping Norrköping kan je gemakkelijk betalen met kaart, iDEAL, PayPal, Google Pay enz.
Onze Real-Time Info Tool laat zien waar je bus is. Selecteer de juiste halte en controleer hoe laat de bus aankomt. Je ziet waar je bus rijdt en of er vertraging is.
Bustickets voor FlixBus zijn al beschikbaar vanaf 4,99 €. Koop je ticket gemakkelijk via onze website https://www.flixbus.nl/ of in de app. Hoe vroeger je boekt, hoe beter de prijs!
Er zijn verschillende veilige betaalmethodes beschikbaar om je ticket aan te kopen. Je hebt de keuze tussen kaartbetaling, PayPal, Google Pay, Apple Pay, iDEAL enz. Zodra je op het punt staat te betalen, krijg je een overzicht van alle beschikbare betaalmogelijkheden voor jouw reis en kun je jouw voorkeur selecteren. Problemen met betalen? Ga naar onze Help-pagina. Contant betalen is enkel mogelijk in de bus zelf of bij een van onze fysieke verkooppunten.
FlixBus biedt al tickets aan vanaf 4,99 €. Koop je ticket eenvoudig op onze website https://www.flixbus.nl/ of via de app. Hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger!

De goedkoopste bussen van Söderköping naar Norrköping

Op zoek naar goedkope tickets Söderköping Norrköping? FlixBus brengt je erheen. De afstand Söderköping Norrköping is 16kms. De reis duurt minimaal 25 minuten.
FlixBus heeft een groot netwerk. Je kan dus makkelijk verder reizen vanaf je bestemming Norrköping. ticketprijzen voor deze verbinding zijn gemiddeld 6,99 €, maar prijzen starten al vanaf 4,99 €. de laagste prijs voor deze verbinding is 4,99 €. Tickets kunnen duurder zijn tijdens het hoogseizoen of als de bus bijna vol is.
Hoe vind je de beste prijzen? Zorg dat je vroeg boekt via de website of in de FlixBus app. Tickets via de app worden meteen opgeslagen, waardoor je reis nog makkelijker en groener is!

Busreizen Söderköping Norrköping

met 3 ritten per dag, is het makkelijk om de beste vertrektijd naar Norrköping te kiezen.
De bus doet er minimaal 25 minuten over. Er zijn 1 bushaltes onderweg.

Reizen met FlixBus is snel en goedkoop. Als je vroeg boekt online of in de app, kan je al profiteren van prijzen vanaf 4,99 € voor een ticket Söderköping Norrköping, , maar prijzen stijgen tijdens het hoogseizoen of als de bus bijna volzet is. Dan kan de gemiddelde prijs oplopen tot 6,99 € . Met de bus op vakantie gaan is goedkoper dan reizen met de trein, auto of vliegtuig!
Niet onbelangrijk, busreizen zijn milieuvriendelijker dan bv. de auto of het vliegtuig. We investeren in projecten voor CO₂-neutrale bussen die aangedreven worden door bijv. electriciteit, waterstof of biogas. Elke passagier heeft ook de optie om de CO₂-uitstoot van hun reis te compenseren door te doneren aan groene projecten bij aankoop van een ticket.

Reizen met de bus vanuit Söderköping

Söderköping is goed bereikbaar in het FlixBus netwerk met maar liefst 15 verbindingen die dagelijks vertrekken van the city bus station. Reizen in binnen- en buitenland was nog nooit zo makkelijk.

Aankomen in Norrköping

Met 1 bus stations een makkelijk te bereiken station, is Söderköping goed verbonden. Reizen met FlixBus is heel goedkoop en makkelijk. In Norrköping arriveren dagelijks 40 routes

Wat is er aan boord van de FlixBus van Söderköping naar Norrköping

Als je je ticket in de FlixBus app hebt aangekocht en hebt betaald met een van onze veilige betaalmethoden, dan hoef je alleen maar je ticket op je telefoon te laten zien. Ook met een mobiel ticket kan je genoeg bagage meenemen. Elke passagier heeft met FlixBus recht op één stuk handbagage en één stuk ruimbagage voor hun reis.
Wil jij gegarandeerd je favoriete stoel op de bus? Reserveer je zitplaats wanneer je je ticket koopt. Kies voor een klassieke stoel, aan een tafeltje, een panoramastoel voor het mooiste uitzicht of ga voor een lege stoel naast je en geniet van extra ruimte.
Zodra je bagage in de bus zit, kan je plaats nemen en van je reis genieten met onze service aan boord van de FlixBus. Er zijn toiletten aan boord aanwezig. Maak gebruik van de gratis WiFi en stopcontacten op de bus. Moet je nog e-mails controleren of wil je gewoon van de reis en het uitzicht genieten? Op FlixBus kan je rekenen voor een comfortabele reis!


De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid