Als je deze website niet kunt openen, bel dan naar de +31 (0) 858 881 843 of gebruik de Google Assistent-app van FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Beschikbare verzekeringsopties voor jouw busreis

 Wij willen dat je ontspannen en met een veilig gevoel op reis gaat. Daarom bieden we je twee verzekeringsopties voor je reis.

 

Bagageverzekering

Met onze bagageverzekering is je bagage gedekt tegen schade, diefstal of verlies. Voor € 0,69 kun je je bagage al verzekeren. De dekking gaat in op het moment dat je in onze bus stapt en eindigt zodra je de bus verlaat. Je kunt deze verzekering alleen direct op onze website afsluiten tijdens het boeken van je ticket.

Meer informatie over de voorwaarden van de bagageverzekering vind je hier.

Verzekering bij een gemiste aansluiting

Heb je een aansluitende verbinding? Dan is onze verzekering bij een gemiste aansluiting iets voor jou. Hiermee ben je gedekt tegen reiskosten die je moet maken wanneer je je verbinding mist doordat FlixBus vertraging heeft opgelopen. De kosten voor deze verzekering zijn slechts € 2,49 en je kunt deze verzekering alleen direct op onze website afsluiten tijdens het boeken van je ticket.

Je vindt hier meer informatie over de voorwaarden van de verzekering bij een gemiste aansluiting.

Pakket

Wil je beide verzekeringsopties en geld besparen? Kies dan voor ons verzekeringspakket voor je bagage en een gemiste aansluiting. Je betaalt hiervoor slechts € 2,99.

Meer informatie over de voorwaarden vind je hier.