Als je deze website niet kunt openen, bel dan naar de +31 (0) 858 881 843 of gebruik de Google Assistent-app van FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Halloween in bespookte plaatsen

De Spookwandeling van Amsterdam

Geloof jij in geesten? Tijdens Halloween kun je deelnemen aan de beroemde “Ghost Tour” in Amsterdam. Volgens legendes beschermen de grachten van de stad de mensen tegen boze wezens: de geesten kunnen niet over het water. Tijdens de nacht van 31 oktober wordt de stad binnengevallen door een sinistere aanwezigheid en wie weet of er in de menigte van maskers en vermommingen misschien zelfs een echte geest dwaalt? Ben jij er klaar voor?

Bus naar Amsterdam

De Spookwandeling van Praag

Magie, kastelen en barok zetten de typische atmosfeer van Praag. De Tsjechische hoofdstad wordt de perfecte setting voor Halloween, waar jonge mensen zich verkleden als vampieren, skeletten en lijken. Gevangen tussen magie en legende, de thuisbasis van schrijvers en artiesten, is Praag een stad die zich uitstekend leent voor de donkere atmosfeer van Halloween. Ben je niet bang van geesten, dan kun je deelnemen aan een Ghost Tour.

Bus naar Praag

München - Ghost Walking tour

Vier je Halloween in München, dan raden we je aan de Haunted Munich Walking Tour uit te proberen. Ontdek de mysterien en geesten van de stad. Je gids leid je ‘s nachts, met alleen het licht van een lantaarn, door donkere steegjes en het bespookte plein van historisch München om je meer te vertellen over de legendes van moorden, executies, heksenverbrandingen, martelingen en onopgeloste mysteries.

Bus naar München

Terug naar Halloween