Festivals in Nederland

Met de bus naar Nederlandse festivals

Lowlands

Wanneer? 21 - 23 augustus 2020
FlixBus-halte: Amersfoort
Meer dan een muziekfestival! Eind augustus tovert het terrein van Biddinghuizen in de Flevopolder weer om tot een groot feest voor muziekliefhebbers en niet alleen: ook comedy, literatuur en wetenschap staan op het programma. De klassieke line-up van Lowlands biedt namen zoals de Chemical Brothers, Die Antwoord en YUNGBLUD. Helaas is het festival van augustus 2020 volledig uitverkocht. Heb je je ticket al maar nog geen vervoer? Ga gemakkelijk met FlixBus!
Voor meer informatie: https://lowlands.nl/


Into the woods

Wanneer? 11 - 12 september 2020  
FlixBus-halte: Amersfoort
Midden september is het bos in Amersfoort – zoals de festivalnaam al doet vermoeden - waar je moet zijn want dan vindt de 10e editie plaats van dit creatieve festival. Into the woods weet jaarlijks duizenden bezoekers te bekoren in haar sprookjesbos met bekende namen uit de hiphop, reggae en andere genres. Op dit moment is de line-up nog niet bekend !
Voor meer informatie: https://intothewoodsfestival.nl/amersfoort/

Thuishaven

Wanneer? Vanaf 29 februari 2020
FlixBus-halte: Amsterdam
Voor wie maar geen genoeg kan krijgen van festivals kan in Amsterdam elk zo goed als weekend in de Thuishaven terecht. Op deze bijzondere locatie vind je  een diverse line-up in een industriële setting, inclusief een open air stage en podia binnen. Tip: houd de website in de gaten want nog niet alle data zijn bekend!
Voor meer informatie: https://thuishaven.nl/


Down the Rabbit Hole

Wanneer? 3 - 5 juli 2020
FlixBus-halte: Nijmegen
Op zoek naar een intiemer festival? Dan is Down the rabbit hole het festival voor jou! Dit driedaags festival op de Groene Heuvels biedt geheime feestjes, yoga, theater en natuurlijk een waardevolle line-up met namen zoals Tyler the Creator, FKA Twigs en Wilco!
Voor meer informatie: https://downtherabbithole.nl/ 


Pinkpop

Wanneer? 19 - 21 juni 2020
FlixBus-halte: Heerlen of Aken (Duitsland)
Een klassieker in het Pinksterweekend maar in 2020 strijkt Pinkpop pas eind juni neer in Landgraaf.  Dit driedaags festival is meer dan een halve eeuw oud en is Nederlands populairste festival! Oorspronkelijk was Pinkpop dan ook het festival to be voor popliefhebbers. Op de line-up van dit jaarstaan bovenaan Red Hot Chili Peppers, Guns N Roses en Crowded House.
Voor meer informatie: https://www.pinkpop.nl/

Awakenings

Wanneer? 27 - 28 juni 2020  
FlixBus-halte: Amsterdam
Het festival to be voor alle liefhebbers van techno in de Benelux! Voor Awakenings trekken jaarlijks maar liefst 80 000 bezoekers af naar recreatiedomein Spaarnwoude. In 2020 zien we namen zoals Adam Beyer, Bart Skills en Carl Cox!
Voor meer informatie: https://www.awakeningsfestival.nl/en/ 


Amsterdam Open Air

Wanneer? 6 - 7 juni 2020
FlixBus-halte: Amsterdam
Ben je into verschillende genres? Dan is het Gaasperpark in Amsterdam begin juni waar jij moet zijn! Amsterdam Open Air biedt namelijk voor ieder wat wils: van house tot latin en van urban tot techno. Het leuke aan dit festival is dat er geen main stage is, maar 9 verschillende zones. Gezelligheid verzekerd! In 2020 staan grote namen zoals Benny Rodriguez, Olivier Heldens en Lauren Lo Lung op jou te wachten! 
Voor meer informatie: https://www.amsterdamopenair.nl/