Als je deze website niet kunt openen, bel dan naar de +31 (0) 858 881 843 of gebruik de Google Assistent-app van FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Er zijn geen steden gevonden

We hebben geen bestemmingen die overeenkomen met je zoekopdracht. Wijzig je zoekopdracht of probeer het later opnieuw.

Naar Europa’s bekendste muziekfestivals met de bus

Iedere zomer schieten muziekfestivals net zo snel uit de grond als bloemen in de lente! Muziekfans van over de hele wereld komen samen om van de leukste festivals te genieten en hun idolen op de diverse podia te bewonderen. FlixBus maakt het dankzij haar uitgebreide routenetwerk dit jaar nóg makkelijker om naar jouw favoriete muziekfestival te gaan, of het nu direct in Nederland is of in het buitenland. Hier lees je meer over de diverse festivals in Europa, en hoe je ze gemakkelijk met de bus bereikt.

Met FlixBus naar festivals in Nederland
De leukste Nederlandse festivals!
Met FlixBus naar festivals in België
De beste Belgische festivals!

Meiden op een festival

De voordelen van een FlixBus naar jouw festival

♪ Geen ruimte in de auto voor jou en je festivaluitrusting? Wij hebben de oplossing! Onze bussen hebben meer dan genoeg ruimte in het grote bagagecompartiment voor je tent en alle andere essentials!

♪ Kun je niet wachten je vrienden op het festivalterrein te treffen? Waarom wachten als je ze vantevoren al in de bus kunt zien? De meeste auto’s hebben geen plaats voor de hele vriendenploeg, een gebrek aan ruimte waar de FlixBus geen last van heeft.

♪ Wij hebben een toilet aan boord! Vergeet de lange rijen op het festivalterrein en leeg je blaas direct in de bus, zodat je geen minuut van jouw favoriete artiest hoeft te missen.

♪ Festivals vergen al genoeg energie, dus waarom zoveel verspillen door ruzie te maken met de GPS als je in plaats daarvan heerlijk kunt relaxen met je telefoon en camera aangesloten aan onze stopcontacten?

♪ Je vermijdt de bus omdat je bang bent dat je buurman stinkvoeten heeft? Oké, bekijk het van deze kant: de kans is erg klein, maar komt het voor, dan is het een mooie voorbereiding op die frisse festivallucht…

De FlixFestival survival gids

♫ Niet vergeten: je tickets (ja, het gebeurt), ID, verzekeringspas en cash.

♫ Spreek een FM (Find me) plek af. Raak je elkaar kwijt, dan hoef je je geen zorgen te maken.

♫ Maak geen levensingrijpende beslissingen!

♫ Drink (nee, niet alleen bier. Af en toe ook water, veel water).

♫ Breng een lang iemand! Zij zijn ontzettend nuttig om mee te brengen naar festivals. Zo kun je voor een goed uitzicht op hun schouders zitten en is het niet zo makkelijk ze uit het zicht te verliezen. Geen lange vriend? Maak er een.

♫ Wil je het niet verliezen of beschadigen, breng het dan niet mee.

♫ Wil je douchen, ga dan a) heel vroeg ‘s ochtends of b) wanneer David Guetta op het podium staat.

♫ Vermijd post-festival blues! Je leven is niet voorbij wanneer je het festivalterrein verlaat, ook al voelt het misschien zo aan.

♫ Ga lekker los en geniet van iedere festivalminuut! Zing totdat je stem weg is en dans tot je benen je niet meer kunnen dragen! Is dit voor jou het geval? Dan weet je dat jouw feestje een succes was!