Als je deze website niet kunt openen, bel dan naar de +31 (0) 858 881 843 of gebruik de Google Assistent-app van FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Update COVID-19 - Informatie voor onze passagiers

Moet ik contact opnemen met FlixMobility voor updates over mijn boeking?

FlixMobility werkt er aan om klanten proactief te informeren als er wijzigingen zijn in hun geplande rit, het is niet nodig om contact op te nemen met de klantenservice. Wij vragen u vriendelijk om ervoor te zorgen dat u een geldig e-mailadres en telefoonnummer in uw boeking heeft staan, zodat we u op de hoogte kunnen houden. U kunt uw telefoonnummer hier aan uw boeking toevoegen. Huidige netwerkupdates staan hieronder vermeld.

Houd er rekening mee dat door de huidige hoeveelheid verzoeken die wij ontvangen, de verwerking of wachttijden om met de klantenservice te spreken langer kunnen zijn dan verwacht. We raden u sterk aan om onze FAQ en service pagina’s te bekijken waar u gedetailleerde informatie en antwoorden op veelgestelde vragen kunt vinden.

Zijn er netwerk updates?

Vanwege de door de Belgische Federale regering opgelegde reisbeperkingen is FlixBus vanaf 19 maart 2020, genoodzaakt om alle internationale verbindingen van en naar België tot nader order te stoppen. Vanwege de annulering van lijnen in België en Duitsland is het onvermijdelijk dat ook de lijnen van en naar Nederland worden gestopt.

Hoe kan ik een terugbetaling vragen voor mijn ticket?

Als FlixBus uw rit heeft moeten annuleren als gevolg van bovenstaande reisbeperkingen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om u te informeren hoe u verder kunt gaan met de terugbetaling.
Mocht u een rit willen annuleren vanwege uw gewijzigde reisarrangementen, dan kunt u dat doen volgens onze voorwaarden hier.

Zorg voor een geldig e-mail- en telefoonnummer op uw boekingen, zodat wij u proactief kunnen informeren over eventuele wijzigingen in uw individuele boekingen en hoe u verder kunt gaan.

Waar kan ik updates vinden?

Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt in termen van nieuwe richtlijnen van de verantwoordelijke autoriteiten en wijzigingen met betrekking tot onze verbindingen.